Lifestyle

Βαρβάρα Λάρμου: Η αξέχαστη εμφάνισή της χωρίς εσώρουχο που άφησε εποχή

Βαρβάρα Λάρμου: Η αξέχαστη εμφάνισή της χωρίς εσώρουχο που άφησε εποχή
Βαρβάρα Λάρμου: Φαντασίωση κάθε άνδρα αποτελεί η γνωστή ηθοποιός καθώς ανάρτησε στο instagram μια φωτογραφία που ξυπνά φαντασιώσεις.

Φαντασίωση κάθε άνδρα αποτελεί η ηθοποιός Βαρβάρα Λάρμου. Μια φωτογραφία που ξυπνά τις φαντασιώσεις του ανδρικού πληθυσμού πόσταρε στα social media της η Βαρβάρα Λάρμου. Η ταλαντούχα Κύπρια ηθοποιός με το καλλίγραμμο σώμα πόζαρει στην παραλία με με see through μπλούζα χωρίς εσώρουχα. Όσοι παραβρέθηκαν εκεί έμειναν με ανοιχτό το στόμα αφού ζαλίστηκαν με την ομορφιά αρχαίας Ελληνίδας που κατέχει η Βαρβάρα Λάρμου.

Η φωτογραφία που κολάζει:

Βαρβάρα Λάρμου

Η ηθοποιός που την μάθαμε μέσα από την σειρά Μπρούσκο  απάντησε σε πρόσφατη συνέντευξή της αν είναι σε σχέση και ερωτευμένη, μιλώντας στο περιοδικό “Down Town” και στον Αλέξανδρο Πρίφτη.

Η ηθοποιός, ερωτήθηκε αν έχει βρεί τον κατάλληλο άνδρα για να περάσει το υπόλοιπό της ζωής της μαζί του και εκείνη απάντησε:

“Όχι, αυτή την περίοδο είμαι μόνη μου από επιλογή. Έχω αφοσιωθεί στη δουλειά μου, στα ενδιαφέροντά μου και δεν πιστεύω ότι ένας άνθρωπος είναι ολοκληρωμένος μόνο όταν έχει σχέση. Δεν είμαι διατεθειμένη είτε να κάνω “εκπτώσεις” είτε να συμβιβαστώ. Για να δώσω ενέργεια και χώρο στη ζωή και στη ψυχή μου σε έναν άνθρωπο, θα πρέπει να συντονιζόμαστε και η σχέση να προσθέτει στο καλό και των δύο. Αν υπάρχουν οι προϋποθέσεις αυτές, είμαι ανοιχτή στο να γνωρίσω έναν άνθρωπο, να ερωτευτώ και να κάνω οικογένεια”, εξομολογήθηκε η ηθοποιός.

Βαρβάρα Λάρμου

Συνεχίζοντας είπε:

«Θέλω να παντρευτώ μου αρέσει ο θεσμός του γάμου για πολλούς λόγους. Είναι μια πολύ ωραία μέρα. Διασκεδάζω την αγάπη και την ένωση με αυτό τον άνθρωπο. Είμαι και λίγο γελοία στους γάμος, συγκινούμε. Η αλήθεια είναι ότι άρχισα να σκέφτομαι παρόλο που έχω πολλά πράγματα να το κάνω.Περιμένω την στιγμή που θα μπω στο αεροπλάνο θα μείνω μόνη μου, να σκεφτώ, να διαβάσω. Την αποζητώ την μοναξιά. Επειδή έχουμε βαρυφορτωμένο πρόγραμμα ο χρόνος με τον εαυτό μου δίνει την ισορροπία μου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments