Lifestyle

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Ανέβασε φωτογραφία όταν έπαιζε ποδόσφαιρο στον Πανιώνιο και έγινε viral

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Ανέβασε φωτογραφία όταν έπαιζε ποδόσφαιρο στον Πανιώνιο και έγινε viral
Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία την εποχή που έπαιζε στην ομάδα νέων του Πανιωνίου.

«Πολλά υποσχόμενο δυνατό δεξί χαφάκι»… έτσι αποκαλεί τον εαυτό του, ο γνωστός σεφ Λεωνίδας Κουτσόπουλος στην τελευταία του ανάρτηση.

Ο γνωστός σεφ και αγαπημένος κριτής του Master Chef, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από την εποχή της εφηβείας του που έπαιζε στην ομάδα νέων του Πανιωνίου και φυσικά έγινε… viral σε όλο το διαδίκτυο.

Τι γράφει στην ανάρτηση ο γνωστός σεφ:

«Μύρισε 90’ιλα…όταν το σύστημα 3-5-2 ήταν αποδοτικό… Δυνατό δεξί “χαφακι” πολλά υποσχόμενο με 12 γράμματα… Αρχίζει από Κ……… Τελειώνει σε ς…”, γράφει πιο συγκεκριμένα ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στο Instagram.

Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Η προσωπική ζωή του Λεωνίδα Κουτσόπουλου

Χρύσα Μιχαλοπούλου και Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι ερωτευμένοι – και μάλιστα πολύ – και δεν κρύβουν τον έρωτα τους πλέον. Τους τελευταίους μήνες ο γνωστός σεφ και κριτής του MasterChef έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της Χρύσας Μιχαλόπουλου και όπως είναι αναμενόμενο λάμπει από ευτυχία. Μπορεί το ζευγάρι στην αρχή να κρατούσε τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως πλέον δεν κρύβει τον ερωτά του. Μάλιστα, η Χρύσα Μιχαλοπούλου μίλησε για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο στην εκπομπή της Έλενας Κατρίτση στην ΕΡΤ, «Προσωπικά» αποκαλύπτοντας ότι:

«Γνωριστήκαμε μέσα από το Instagram, ήταν μια πολύ βαρετή συζήτηση που πάλι καλά δεν συνέχισε να είναι βαρετή. Πήγαμε θέατρο σε ένα πολύ ωραίο έργο. Πιστεύω ότι είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος, δεν καταλαβαίνει πόσο ωραίος τύπος είναι και πάλι καλά, είναι πανέξυπνος. Ένας υπέροχος άνθρωπος. Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Έχει πολύ ωραία φωνή και παίζει και πολύ ωραία κιθάρα. Τα “1000 περιστέρια” είναι το αγαπημένο μου τραγούδι που μου έχει τραγουδήσει».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments