Κόσμος

BioNTech: Θα κάνουμε κάθε χρόνο εμβόλιο για τον κορωνοϊό

BioNTech: Θα κάνουμε κάθε χρόνο εμβόλιο για τον κορωνοϊό
Το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού θα γίνει σαν αυτό της γρίπης: ετήσιο

Την μετατροπή του εμβολιασμού κατά του κορωνοϊου στα πρότυπα αυτού για τη γρίπη «βλέπει» η εταιρεία BioNTech η οποία έχει φτιάξει το εμβόλιο της Pfizer κατά της Covid-19.

Ειδικότερα, οι πιθανότητα οι άνθρωποι θα χρειάζονται κάθε χρόνο εμβόλιο κατά της Covid-19, αντίστοιχο με το εμβόλιο της γρίπης, αυξάνεται, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της γερμανικής εταιρείας βιοτεχνολογίας BioNTech Ουγκούρ Σαχίν στο συνέδριο του Reuters Next.

H BioNTech θα είναι σε θέση να προσαρμόσει το εμβόλιο της κατά του SARS-COV-2 σχετικά γρήγορα για να ανταποκριθεί στην εμφάνιση της μετάλλαξης Όμικρον, είπε.

Ο Ουγκούρ Σαχίν δήλωσε επίσης ότι τα εμβόλια αναμένεται να συνεχίσουν να παρέχουν προστασία απέναντι στην σοβαρή νόσηση παρά τις μεταλλάξεις του ιού.

«Πιστεύουμε ότι οι εμβολιασμένοι και όσοι έχουν λάβει αναμνηστική δόση θα έχουν αρκετή προστασία κατά της σοβαρής νόσησης και ίσως και κατά οποιουδήποτε τύπου νόσησης. Θα το ξέρουμε σε λίγες εβδομάδες», είπε ο Ουγκούρ Σαχίν. «Προβλέπουμε ότι οι ανεμβολίαστοι ενδέχεται να έχουν ακόμη περισσότερο σοβαρή και ταχεία νόσηση», πρόσθεσε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments