Αθλητισμός

Super League: Η ΑΕΚ πήρε το ντέρμπι από τον Παναθηναϊκό με 1-0

Super League: Η ΑΕΚ πήρε το ντέρμπι από τον Παναθηναϊκό με 1-0
Super League: Νικήτρια με 1-0 αναδείχθηκε η ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Το γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Ντάμιαν Σιμάνσκι.

Νικήτρια με 1-0 αναδείχθηκε η ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Το γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Ντάμιαν Σιμάνσκι.

H ΑΕΚ αξιοποίησε το εκρηκτικό της ξεκίνημα και προηγήθηκε στο 2′, θα μπορούσε να έχει πετύχει 2ο γκολ στο πρώτο 15λεπτο. Στη συνέχεια ο ΠΑΟ πήρε τα ηνία του αγώνα και η γηπεδούχος τον περίμενε για αντεπιθέσεις. Μόλις μία ευκαιρία οι Πράσινοι, με τον Παλάσιος στο 28′, πιο επικίνδυνη η Ένωση στις αντεπιθέσεις της. Ανούσιες, δίχως αντίκρισμα, οι κερδισμένες στατικές φάσεις του Τριφυλλιού (κυρίως φάουλ).

Στο μισό γήπεδο το παιχνίδι ήταν για περίπου 20 λεπτά. Ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να βρει φάσεις μετά τις κλασικές ευκαιρίες του Παλάσιος και του Αϊτόρ (48′, 57′) και η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να βρει μια αντεπίθεση της προκοπής, παίζοντας πολύ παθητικά.

Οι συνθέσεις

ΑΕΚ (Α. Γιαννίκης): Στάνκοβιτς – Μισελέν, Βράνιες, Μήτογλου, Μοχαμάντι – Σιμόες, Σιμάνσκι – Γκαρσία, Μάνταλος, Άμραμπατ – Αραούχο.

Στον πάγκο: Τσιντώτας, Ρότα, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Λε Ταλέκ, Σάκχοφ, Γέβτιτς, Τσούμπερ, Τάνκοβιτς.

Παναθηναϊκός (Ι. Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι – Χουάνκαρ, Σάρλια, Βέλεθ, Κώτσιρας – Μαουρίσιο, Πέρεθ, Βιγιαφάνιες – Αϊτόρ, Παλάσιος, Μακέντα.

Στον πάγκο: Διούδης, Βαγιαννίδης, Αλεξανδρόπουλος, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Σάντσες, Μπουζούκης, Σιδεράς, Βιτάλ.

Διαιτητής: Μπογκνάρ Βοηθοί: Μπούζας, Γεωργίου 4ος: Φωτιάς VAR: Κούλτσαρ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments