Διεθνή

Cupcakes: 15 + 1 σχέδια για τα Χριστούγεννα

Cupcakes: 15 + 1 σχέδια για τα Χριστούγεννα
Cupcakes: Η περίοδος των Χριστουγέννων είναι μια καλή ευκαιρία να αφήσουμε τη φαντασία μας ελεύθερη και να πειραματιστούμε στην κουζίνα.

Ποιος είπε ότι τα Χριστουγεννιάτικα γλυκά περιορίζονται στα μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες; Δώστε διαφορετικό χρώμα στο τραπέζι σας δημιουργώντας εορταστικά cupcakes. zaxcup 20dekarkoudacup 20dek

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΦιγούρες αγγέλων: Διαδικτυακό εικαστικό εργαστήρι από το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς
dentrocup 20dekelafcup 20dekicecup 20dek
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΈρχεται το πρώτο Χριστουγεννιάτικο Διαδικτυακό Χωριό για παιδιά
kaminadacup 20deklampakiacup 20dekmpiskcup 20deknifadescup 20dek
pigouinoscup 20dekrudolfcup 20dekskouficup 20dektreecup 20dekstolidiacup 20dekxionanthrwposcup 20dek

Home Alone: Τα Χριστούγεννα θα αποκτήσουν άλλο νόημα στο σπίτι των McCallister – Το πασίγνωστο σπίτι στο Σικάγο είναι διαθέσιμο για μια και μόνο νύχτα.

Οι θαυμαστές της ταινίας «Home Alone» μπορούν πλέον να εκπληρώσουν το όνειρό τους και να περάσουν μια ξέφρενη νύχτα στο σπίτι των McCallister λίγο πριν αλλάξει η χρονιά. Η πολυτελής οικία που βρίσκεται στο Σικάγο είναι διαθέσιμη για τις 7 Δεκέμβρη. Η Airbnb ανακοίνωσε την είδηση-έκπληξη την Τετάρτη.

«Γιορτάστε τη σεζόν σε στυλ McCallister, filthy animals. Για πρώτη φορά, μια ομάδα ταραχοποιών μπορεί να ενοικιάσει το διαχρονικό σπίτι όπου ξεκίνησε η ιστορία του Home Alone, χωρίς να τους ενοχλήσουν διαρρήκτες», έγραψε η Airbnb σε μια ανάρτηση στο Instagram. Το καλύτερο όλων είναι ότι το σπίτι θα νοικιαστεί για… 25 δολάρια.

Τους καλεσμένους θα καλωσορίσει ο ηθοποιός Devin Ratray, ο οποίος υποδύθηκε τον μεγαλύτερο αδερφό του Kevin McCallister, Buzz. Τον Κέβιν ΜακΚάλιστερ υποδύθηκε περίφημα ο Μακόλεϊ Κάλκιν.

Μια προβολή της νεότερης ταινίας «Μόνος στο σπίτι», με τίτλο «Home Sweet Home Alone», που κυκλοφόρησε τον περασμένο μήνα, θα κλείσει τη βραδιά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments