Αθλητισμός

Στέφανος Τσιτσιπάς: Έπαιξε ποδόσφαιρο και τένις στο Αρκαλοχώρι

Στέφανος Τσιτσιπάς: Έπαιξε ποδόσφαιρο και τένις στο Αρκαλοχώρι
Στέφανος Τσιτσιπάς: Έκανε ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις του και πήγε για διακοπές στην Κρήτη, αναρρώνοντας παράλληλα από την χειρουργική επέμβαση.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε ένα μίνι διάλειμμα από τις υποχρεώσεις του και πήγε για διακοπές στην Κρήτη, αναρρώνοντας παράλληλα από την χειρουργική επέμβαση που έκανε στο χέρι του και έκανε μια μεγάλη έκπληξη σε μικρούς του θαυμαστές. Στέφανος Τσιτσιπάς

Έπαιξε τένις με τα μικρά παιδιά

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρέθηκε στην σεισμόπληκτη περιοχή του Αρκαλοχωρίου, επισκέφθηκε τους οικίσκους που έχουν στηθεί για όσους έχασαν τα σπίτια τους και έκανε ένα… πέρασμα από τις εγκατάστάσεις του Αθλητικού Συλλόγου Υγείας.

Όπως αναφέρει το “cretalive.gr” ο Έλληνας πρωταθλητής έπαιξε τένις με τους μικρούς αθλητές του Συλλόγου, ενώ δεν αρνήθηκε να δοκιμάσει και τις ικανότητές του στο ποδόσφαιρο, μοιράζοντας… χαμόγελα στους μικρούς του θαυμαστές.

Στέφανος Τσιτσιπάς

Αρκαλοχώρι: Τρεις δονήσεις μέσα σε δέκα λεπτά

Δύσκολη νύχτα είχε περάσει  το Αρκαλοχώρι, το οποίο αναστατώθηκε από τρεις διαδοχικές σεισμικές δονήσεις 3,3 και αμέσως μετά 3,9 και 3,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ. Να σημειωθεί πως σημειώθηκαν τρεις σεισμοί με επίκεντρο το αρκαλοχώρι, εκ των οποίων οι ισχυρότεροι είχαν ένταση 4,4 και 4,5 ρίχτερ. Πιο συγκεκριμένα, η πρώτη δόνηση είχε σημειωθεί στις 20:10 με ένταση 3,3 Ρίχτερ και επίκεντρο οκτώ χιλιόμετρα νοτιοανατολικά του Αρκαλοχωρίου.

Η δεύτερη δόνηση 3,9 Ρίχτερ (αρχικά είχε ανακοινωθεί 4 Ρίχτερ) σημειώθηκε δυο λεπτά αργότερα στις 20:12 με επίκεντρο δέκα χιλιόμετρα νοτιοανατολικά του Αρκαλοχωρίου, ενώ στις 20:18 καταγράφηκε μια ακόμη δόνηση 3,1 Ρίχτερ με επίκεντρο 4 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά του Αρκαλοχωρίου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments