Αθλητισμός

Champions League: 11 ομάδες διεκδικούν 5 εισιτήρια

Champions League: 11 ομάδες διεκδικούν 5 εισιτήρια
Champions League: Οι δύο επόμενες ημέρες θα κρίνουν τις πέντε τελευταίες ομάδες που θα περάσουν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Δυνατές συγκινήσεις υπόσχεται η τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Ο λόγος είναι ότι στο τέλος της αγωνιστικής από τις 11 ομάδες που παίζουν, οι πέντε μόνο θα λάβουν τον “μαγικό χαρτάκι” που ισοδυναμεί με την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Πιο συγκεκριμένα, για 1 εισιτήριο παλεύουν, στον 2ο όμιλο η Πόρτο, η Μίλαν και η Ατλέτικο Μαδρίτης, στον 5ο όμιλο η Μπαρτσελόνα και η Μπενφίκα, στον 6ο όμιλο η Βιγιαρεάλ και η Αταλάντα. Τα υπόλοιπα 2 εισιτήρια διεκδικούν οι 4 ομάδες του 7ου ομίλου, η Λιλ, η Σάλτσμπουργκ, η Σεβίλλη και η Βόλφσμπουργκ. Βαθμολογία UEFA

Οι ομάδες που εξασφάλισαν την πρόκριση και οι αγώνες που κρίνουν την πρόκριση

Την πρόκριση για τους «16» του Champions League έχουν ήδη εξασφαλίσει 11 ομάδες, η Μάντσεστερ Σίτι, η Παρί Σεν Ζερμέν, η Λίβερπουλ, ο Άγιαξ, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, η Ρεάλ Μαδρίτης, η Ίντερ, η Μπάγερν Μονάχου, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Τσέλσι και η Γιουβέντους.

Πολλά είναι τα κρίσιμα παιχνίδια στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων. Ξεχωρίζουν σήμερα οι αναμετρήσεις Μίλαν-Λίβερπουλ, Πόρτο-Ατλέτικο Μαδρίτης και την Τετάρτη τα ματς Μπάγερν-Μπαρτσελόνα, Μπενφίκα-Ντιναμό Κιέβου, Αταλάντα-Βιγιαρεάλ, Σάλτσμπουργκ-Σεβίλλη και Βόλφσμπουργκ-Λιλ.

Απών από το παιχνίδι της Πόρτο με Ατλέτικο ο Πέπε

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Πόρτο, Πέπε, βρέθηκε θετικός στην Covid-19 κι ως εκ τούτου δεν θα είναι αύριο στο γήπεδο, στην καθοριστική αναμέτρηση των «Δράκων» με την Ατλέτικο Μαδρίτης για την πρόκριση στους «16» του Champions League.

«Ο Πέπε είναι θετικός στην Covid και γι΄ αυτό το λόγο δεν θα παίξει», είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Πορτογάλος προπονητής Σέρτζιο Κονσεϊσάο, που έχει επίσης να αντιμετωπίσει τους τραυματισμούς του Σέρβου μέσου Μάρκο Γκρούιτς, του αμυντικού της Εθνικής Πορτογαλίας Πέπε και του επιθετικού Ζοάο Μάριο, που «είναι αβέβαιοι από την πλευρά τους», σύμφωνα με τον προπονητή τους.

«Πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας, που είναι να νικήσουμε γιατί δεν εξαρτόμαστε από κανέναν για να πάρουμε αυτή την πρόκριση», είπε ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο, προσθέτοντας ότι δεν «δεν υπάρχουν φαβορί σε τέτοιου είδους αγώνες».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments