Lifestyle

Αμαλία Καβάλη: Κάπνιζα από τα 13 και το έκοψα στην καραντίνα

Αμαλία Καβάλη: Κάπνιζα από τα 13 και το έκοψα στην καραντίνα
Αμαλία Καβάλη: Η γνωστή ηθοποιός ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1 και μίλησε για την καριέρα και την προσωπική της ζωή.

Η Αμαλία Καβάλη βρέθηκε καλεσμένη στο The 2Night Show του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για την προσωπική της ζωή. Η τηλεοπτική “Ουρανία” από τις Άγριες Μέλισσες μίλησε για τη συμμετοχή της στη σειρά του ΑΝΤ1 αλλά και για άγνωστες πτυχές της προσωπικότητάς της.

Πιο συγκεκριμένα, αποκάλυψε πόσο εσωστρεφής είναι σαν χαρακτήρας, εξήγησε γιατί δεν υποστηρίζει το ρομαντικό ιδεώδες, αλλά και γιατί είναι κατά του γάμου. Αλλά και πώς κατάφερε να βρεθεί στο Πανεπιστήμιο Cambridge, ενώ ήταν μέτρια μαθήτρια; Από ποιον εθισμό κατάφερε να απαλλαγεί κατά τη διάρκεια της καραντίνας;

Τι ανέφερε για τις Άγριες Μέλισσες

Τέλος, μίλησε για τον ρόλο της «Ουρανίας» και την απιστία του «Κυριάκου». Άραγε, θα την δούμε στα επόμενα επεισόδια να τον πληρώνει με το ίδιο νόμισμα; Αυτοπροσδιορίζεται ως ένας αρκετά εσωστρεφής χαρακτήρας και όπως δηλώνει δεν είναι φαν του ρομαντισμού.

«Είμαι εσωστρεφής, ντρέπομαι. Οι ερωτήσεις που γίνονται πάνω σε προσωπικά θέματα, δεν ξέρω πώς να τις χειριστώ. Η έκθεση λόγω της δουλειάς έχει να κάνει με την τεχνική όταν φεύγουν από αυτό το τράτο νομίζω ότι οι περισσότεροι από εμάς για να διαχειριστούμε το άγχος της έκθεσης βάζουμε ένα προσωπείο».

«Όλοι οι συνάδελφοι, το υλικό που δουλεύουμε με γοητεύουν και με αφήνουν γεμάτη σε βαθμό που ενώ είμαι πολύ κουρασμένη κάθε μέρα δεν είμαι αδειασμένη» είπε για τις «Άγριες Μέλισσες». Ορμώμενος από τις απιστίες του «Κυριάκου» στην «Ουρανία» ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τη ρώτησε αν θα δεχόταν ποτέ μία απιστία.

Η συνήθεια που έκοψε κατά την διάρκεια της καραντίνας

«Δεν ξέρω θα πρέπει να μου συμβεί. Είναι μία ερώτηση ότι το να έχει κάποιος μία σεξουαλική σχέση εκτός σχέσεως αν σημαίνει προδοσία. Για εμένα δεν είναι απαραίτητο. Έχει μείνει έτσι στα μυαλά μας. Η ίδια δηλώνει πως δεν είναι φαν των ρομαντικών στερεοτύπων.

«Δεν είμαι φαν του ρομαντικού ιδεώδους, ότι υπάρχει μόνο ο ένας ή η μία, μου φαίνεται εγκλωβιστικό στις σχέσεις». Όσο για την περίοδο της καραντίνας αυτή τη βοήθησε όπως είπε να απαλλαγεί από τον εθισμό του τσιγάρου. «Κάπνιζα από 13 ετών έκανα μεγάλη προσπάθεια να το κόψω και τα κατάφερα μέσα στην καραντίνα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments