Lifestyle

Χάρης Ρώμας: Κατεβαίνει για δήμαρχος στο Χαλάνδρι

Χάρης Ρώμας: Κατεβαίνει για δήμαρχος στο Χαλάνδρι
Χάρης Ρώμας: Για την ενασχόλησή του με την τοπική αυτοδιοίκηση αλλά και με την απόφαση να κατέβει ως δήμαρχος Χαλανδρίου μίλησε σε συνέντευξη στον αντ1.

Ο Χάρης Ρώμας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του Γρήγορη Αρναούτογλου και μίλησε για όλα.

«Αν εκλεγώ, η σειρά που γράφω τώρα μάλλον θα είναι η τελευταία τουλάχιστον για αρκετά χρόνια. Μετά δεν ξέρεις αν θα σε περιμένει κάποιος και αν θα είσαι και απαραίτητος, αν και δε νομίζω πως είναι κανένας απαραίτητος. Έχω στο μυαλό μου βέβαια, γιατί ο καλλιτέχνης δε σταματάει ποτέ να υπάρχει, θα γυρίσω με κάτι που θα πουλήσει πολύ. Πάντως, για ένα μεγάλο διάστημα θα απέχω γιατί θα πρέπει να αντιμετωπίσω και τις καινούργιες ευθύνες. Χάρης Ρώμας

Χάρης Ρώμας: Έχω επαφή με 66 δημάρχους σε όλη την περιφέρεια

Βλέπω και τώρα τις ευθύνες που είμαι αυτοδιοικητικός στη μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας. 66 δήμοι. Έχω επαφή με 66 δημάρχους και αντιδημάρχους πολιτισμού» είπε αναφορικά και συνέχισε λέγοντας με αφορμή ένα επεισόδιο του «Κάτι ψήνεται» που έτυχε να παρακολουθήσει και τον τρόπο που συμπεριφέρονταν οι συμμετέχοντες σχολίασε:

«Η τηλεόραση που διδάσκει στον κόσμο τον ευτελισμό της ανθρώπινης υπόστασης είναι για εμένα οδυνηρή. Υπάρχει ένας ορυμαγδός από ριάλιτι, δεν λέω ότι δεν πρέπει να υπάρχουν αλλά με ένα όριο».

Λίγα λόγια για τον Χάρη Ρώμα

Γεννήθηκε το 1960 στον Πειραιά και έζησε εκεί μέχρι τα 6 του. Έπειτα μετακόμισε στην Αθήνα με την οικογένειά του. Μετά την αποφοίτησή του από την σχολή Μωραΐτη εισήχθη στην Ιατρική Αθηνών όπου υπήρξε συμφοιτητής με τον σημερινό περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη. Στα 25 του παντρεύτηκε με μια κοπέλα από την Ιατρική και ο γάμος τους κράτησε δύο χρόνια. Χάρης Ρώμας

Η επιλογή να αφήσει την Ιατρική και να αφιερώσει τη ζωή του στην υποκριτική δεν άρεσε καθόλου στον πατέρα του και του απαγόρεψε να χρησιμοποιεί το όνομα του. Έτσι έκανε καριέρα με το επίθετο της μητέρας του (Ρώμα). Ο πατέρας του αντιλήφθηκε μετά από πολλά χρόνια την δυναμική που απέκτησε ο ηθοποιός μέσω του θεάτρου και της τηλεόρασης όταν ο κόσμος τον σταματούσε και του έδινε συγχαρητήρια για τον γιό του.

Ο ηθοποιός πέραν από την συγκεκριμένη ειδικότητα έχει και αυτή του σεναριογράφου αλλά και του στιχουργού καθώς έχει γράψει αρκετές σειρές που έγιναν αστραπιαία επιτυχία αλλά και πολλά τραγούδια που σήμερα τα ερμηνεύουν μεγάλοι καλλιτέχνες. Μία από τις μεγάλες επιτυχίες του που ήρθε ξανά στο προσκήνιο είναι το “Καφέ της Χαράς”, όπου επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με αφορμή τα 30 χρόνια του ΑΝΤ1 και σημείωσε στην πρεμιέρα απίστευτα νούμερα τηλεθέασης αγγίζοντας σε τέταρτο το 51,1 %.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments