Video

Βανδή – Μπισμπίκης: Επίθεση σε δημοσιογράφους

Βανδή – Μπισμπίκης: Επίθεση σε δημοσιογράφους
Βανδή – Μπισμπίκης: Ο δημοσιογράφος του πρωινού του ΑΝΤ1 όπως φαίνεται δεν πέτυχε σε καλή μέρα το ζευγάρι.

Την επιστροφή της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη από την Κύπρο κατέγραψε η κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό», στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Εμφανώς ενοχλημένοι η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός, που φήμες θέλουν να είναι ζευγάρι εδώ και λίγο καιρό, στην θέα της τη κάμερας που τους καταγράφει εξέφρασαν την δυσαρέσκεια τους.

Ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μπάκας απηύθυνε ερωτήσεις στους δύο καλλιτέχνες, χωρίς κάποιος να απαντά, με την Δέσποινα Βανδή μόνο να σχολιάζει δηκτικά λέγοντας «Ρε Γρηγόρη… Ρε Γρηγόρη».

Προδήλως ενοχλημένος από την παρουσία του τηλεοπτικού συνεργείου, ο Βασίλης Μπισμπίκης, όταν ο Γρηγόρης Μπάκας απάντησε στην Δέσποινα Βανδή «τι να κάνω;», απάντησε – και όπως φαίνεται απευθυνόταν σε όλους τους δημοσιογράφους-  λέγοντας «να εξαφανιστείτε… δεν μπορείτε;».

Πάντως, όπως είπε ο Γρηγόρης Μπάκας, μετά από το όσα καταγράφηκαν στην κάμερα και προβλήθηκαν στην εκπομπή, είχε κατ΄ ιδίαν μια συζήτηση διάρκειας 20 λεπτών με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Βανδή: Πήγε στο θέατρο για να καμαρώσει τον Μπισμπίκη ενώ κάνει πρόβες

 Στα παρασκήνια του θεάτρου για να καμαρώσει με τη σειρά της τον αγαπημένο της Βασίλη Μπισμπίκη.

Αχώριστοι είναι αυτό το διάστημα η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης, οι οποίοι δεν κρύβουν τον έρωτά τους και πλέον ακολουθούν ο ένας τον άλλο και στα επαγγελματικά τους.

Μέχρι τώρα είχαμε δει τον Μπισμπίκη να πηγαίνει στα μπουζούκια για να απολαύσει την αγαπημένη του αλλά τώρα έγινε το αντίθετο.

Η Βανδή πήγε στο θέατρο, όπου παρακολούθησε τον αγαπημένο της να κάνει πρόβες για τη νέα του παράσταση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments