Video

Ερντογάν: Ξέχασε τι ήθελε να πει, φόβοι για την υγεία του

Ερντογάν: Ξέχασε τι ήθελε να πει, φόβοι για την υγεία του
Ερντογάν: Ξέχασε τι ήθελε να πει και του το θύμισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Χουλουσί Ακάρ, υπάρχουν έντονοι φόβοι για την υγεία του προέδρου.

Φημολογούνται έντονα σενάρια για επιδείνωση της κακής κατάστασης της υγείας του Τούρκου προέδρου Ερντογάν, καθώς συνέβη άλλο ένα περιστατικό μπροστά σε κάμερες και πλήθος κόσμου. Όπως θα δείτε και στο βίντεο ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κατα την επίσκεψή του στην τουρκική στρατιωτική μονάδα που εδρεύει στο Κατάρ, απευθυνόμενος στους στρατιώτες, ξαφνικά, ξέχασε τι ήθελε να πει, έχασε τα λόγια του σαν να κατάπιε τη μηλιά του. Ερντογάν

Όσα ακούγονται για την υγεία του ισχυρού άνδρα της Τουρκίας

Μάλιστα στο σχετικό βίντεο φαίνεται πως ο Ερντογάν, πάει να κατέβει από το βήμα, ωστόσο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Χουλουσί Ακάρ τον πλησιάζει και του υπενθυμίζει τι πρέπει να πει. Οι δύο ισχυροί άνδρες τους δένει μια μακροχρόνια φιλία και για να μην εκτεθεί ο πρόεδρος της Τουρκίας τον βοηθάει διακριτικά.

Συγκεκριμένα του υπενθύμισε ότι πρέπει να απευθυνθεί σε όλο το στράτευμα και να στείλει την ευχή «Ο Αλλάχ να σας έχει καλά», ώστε το στράτευμα να απαντήσει «Ευχαριστώ».

Ερντογάν: Ο εξουθενωμένος λαός τον στέλνει σπίτι του

Σε Γολγοθά εξελίσσεται η καθημερινότητα για τους πολίτες της Τουρκίας, που βλέπουν μέρα με την ημέρα το εισόδημά τους να συρρικνώνεται, καθώς συνεχίζεται η κατρακύλα της τουρκικής λίρας. Η απόγνωση αποτυπώνεται σε κάθε δημοσκόπηση, με την τελευταία, της εταιρείας AREA, να στέλνει τον «σουλτάνο» στον… πάγκο. Το μήνυμα σε όλες τις δημοσκοπήσεις είναι κοινό: η οικονομική κρίση στην Τουρκία έχει το ονοματεπώνυμο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στην τελευταία δημοσκόπηση η Εθνική Συμμαχία της αντιπολίτευσης προηγείται κατά 3,1 μονάδες έναντι της Λαϊκής Συμμαχίας, του προέδρου Ερντογάν και του ακροδεξιού εταίρου του Ντεβλέτ Μπαχτσελί, ενώ το φιλοκουρδικό κόμμα, HDP, περνά το εκλογικό μέτρο του 10%.

Η έρευνα της AREA, αναφέρεται στα αποτελέσματα του Νοεμβρίου 2021. Σύμφωνα με τα στοιχεία, η Λαϊκή Συμμαχία που σχηματίστηκε από το AKP και το MHP υστερεί, σε σχέση με την Εθνική Συμμαχία, που αποτελείται από το ΛΡΚ και το Καλό Κόμμα. Σύμφωνα με την έρευνα, το ποσοστό ψήφων της Λαϊκής Συμμαχίας, είναι 39,1 % και της Εθνικής Συμμαχίας 42,2 %. Η διαφορά μεταξύ των δύο συμμαχιών είναι 3,1 μονάδες.

Ο Ερντογάν γύρισε τότε πίσω στο πόντιουμ και το έκανε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments