Lifestyle

Κατερίνα Λιόλιου: Η θρυλική εμφάνιση της χωρίς εσώρουχα που άφησε εποχή

Κατερίνα Λιόλιου: Η θρυλική εμφάνιση της χωρίς εσώρουχα που άφησε εποχή
Κατερίνα Λιόλιου: Είναι από τις νέες Ελληνίδες τραγουδίστριες που διαθέτουν όλο το πακέτο, καθώς κατέχει μια εντυπωσιακή εμφάνιση και μια άρτια φωνή.

Η Κατερίνα Λιόλιου είναι από τις νέες Ελληνίδες τραγουδίστριες που διαθέτουν όλο το πακέτο, καθώς κατέχει μια εντυπωσιακή εμφάνιση, μια άρτια φωνή και μια εξαιρετική σκηνική παρουσία. Φέτος, εκτός ότι εμφανίζεται σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί, συμμετέχει και στο J2US, σε ρόλο coach της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου. Με τις εμφανίσεις τις κολάζει όλο το κοινό καθώς δεν φοράει σχεδόν ποτέ εσώρουχα. Κατερίνα Λιόλιου

Η Κατερίνα Λιόλιου γεννήθηκε στις 17 Απριλίου 1994. Είναι 27 ετών, είναι κριός, κατάγεται απ’ τη Θεσσαλονίκη, έχει ύψος 1,75 και έχει αποφοιτήσει από το τμήμα Φιλοσοφικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης.

Στο voice η coach της ήταν η Δέσποινα βανδή

Η πρώτη της μνήμη από τη μουσική, ήταν σε μικρότερη ηλικία όταν τραγούδησε μπροστά σε 5.000 κόσμο για το μαθητικό φεστιβάλ School Wave Μαζί με κάποιους μουσικούς φίλους της δημιούργησαν το συγκρότημα Chic ‘n’ Blues, όπου η ίδια τραγουδούσε μπλουζ και μάλιστα βγήκαν στον αέρα στην εκπομπή ”Ράδιο Αρβύλα”. Το 2014 διαγωνίσθηκε στο The Voice του ΑΝΤ1, με coach την τότε κριτή του σόου, Δέσποινα Βανδή. Το πρώτο single της Κατερίνας Λιόλιου κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2014 με τίτλο “Ήταν Λίγο“. Συνέχισε και με άλλες επιτυχίες όπως: Μεγάλα λόγια, Αυτή τη φορά, Τα συνηθισμένα, Δε με νοιάζει και τελευταίο hit, το Story.

Κατερίνα Λιόλιου

Ανάμεσα στους πρώην της ήταν ο ράπερ Μπο και ο γιος του Στέλιου Ρόκκου

Η πανέμορφη, τραγουδίστρια είχε στο παρελθόν ένα σύντομο ειδύλλιο με τον ράπερ Μπο. Ακόμα, ο γιος του Στέλιου Ρόκκου, Δημήτρης, έχει αναφερθεί για τη σύντομη σχέση που είχαν κάποτε, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν θυμάμαι πόσο καιρό ήμασταν μαζί. Λίγο πάντως. Δε θυμάμαι τον λόγο που χωρίσαμε». Όμως, η Κατερίνα Λιόλιου δε θέλησε να κάνει κανένα σχόλιο επ’ αυτού, όταν ρωτήθηκε αργότερα από τους δημοσιογράφους. Επίσης, πέρσι είχε κυκλοφορήσει η φήμη πως ήταν ζευγάρι με τον Πέτρο Κωστόπουλο, κάτι που όμως αρνήθηκε η τραγουδίστρια.

Στα μέσα Μαρτίου η ίδια είχε πει στο SOYKOY Family του ΣΚΑΙ με την Αντελίνα και τον Χάρη Βαρθακούρη: «Εντάξει σαν κορίτσι και εγώ έχω..». Τότε, η Αντελίνα Βαρθακούρη την ρώτησε: «Που τα αφιερώνεις; Στα γνωστά; Στα Ντουμπάι;» υπονοώντας τον Πέτρο Κωστόπουλο.

Βέβαια, φήμες θέλουν την τραγουδίστρια να έχει βρει το έρωτα στα μάτια του επιχειρηματία και πρώην παίκτη του Big Brother, Δημήτρη Κεχαγιά, αφού οι χρήστες του Instagram έχουν παρακολουθήσει stories των δυο τους από ίδια σπίτια, έχουν εντοπιστεί μαζί στη Μύκονο και ο ίδιος την έχει επισκεφτεί στο μαγαζί όπου εμφανίζεται. Παρ΄όλα αυτά, δεν έχουν επιβεβαιώσει οι ίδιοι την σχέση τους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments