Ελλάδα

Γυναικοκτονία: Συνελήφθη ο 32χρονος που ξυλοκόπησε τη σύζυγο του

Γυναικοκτονία: Συνελήφθη ο 32χρονος που ξυλοκόπησε τη σύζυγο του
Γυναικοκτονία: Συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές ο 32χρονος που ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την σύζυγο του

Σοκ προκαλεί μία νέα γυναικοκτονία στην Αλεξανδρούπολη. Μία 29χρονη γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή μετά τον άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη από τον ίδιο της τον σύζυγο. Πρόσφατα είχε γίνει ένα όμοιο περιστατικό στην Λακωνία με τον άνδρα να πνίγει την γυναίκα του.

Πιο συγκεκριμένα, συνελήφθη ο 32χρονος φερόμενος ως δράστης σύζυγός της 29χρονης μητέρας τριών παιδιών, 10,8 και3,5 ετών η οποία κατέληξε το βράδυ της Πέμπτης στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης όπου νοσηλευόταν από τις 5 Δεκεμβρίου μετά τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου που υπέστη. Δυτική Αττική

Χρήστης ουσιών ο 32χρονος

Σύμφωνα με το e-evros, ο 32χρονος σύζυγος της άτυχης νεαρής γυναίκας – που είχε απασχολήσει και κατά το παρελθόν τις Αρχές, καθώς ήταν χρήστης ουσιών – εντοπίστηκε λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του και οδηγείται στο Αστυνομικό Τμήμα της Αλεξανδρούπολης.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, γείτονες ανέφεραν ότι η 29χρονη ήταν μια ήσυχη γυναίκα σε αντίθεση με τον σύζυγό της ο οποίος προκαλούσε φασαρίες.

Τι αναφέρει η διοίκηση του νοσοκομείου

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παραχώρησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος, η 29χρονη από την Αλεξανδρούπολη, μεταφέρθηκε την Κυριακή από τον σύζυγό της στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε ρήξη ήπατος και σπλήνας.

Λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων η νεαρή γυναίκα η οποία είχε προσβληθεί και από κοροναϊό, υπεβλήθη συνολικά σε τέσσερα χειρουργεία και νοσηλεύτηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Covid, όπου και κατέληξε χθες λίγο μετά τις 20.30.

Βρέθηκε θετική και στον κορωνοϊό

Πρόκειται για μία μητέρα τριών παιδιών από την περιοχή της Άβαντος, η οποία στις 5 Δεκεμβρίου επισκέφτηκε εσπευσμένα το τμήμα επειγόντων του πανεπιστημιακού γενικού νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης με τον σύζυγό της, λέγοντας ότι έπεσε από σκάλα σύμφωνα με το thrakinea.gr. Οι γιατροί άμεσα έκαναν εισαγωγή όπου και διαπίστωσαν ότι είχε ρήξη σπλήνας και ήπατος.

Η 29χρονη υποβλήθηκε σε τέσσερα χειρουργεία, ενώ λόγω του ότι εντοπίστηκε θετική και στον κορωνοϊό νοσηλευόταν στη ΜΕΘ κορωνοϊού. Το βράδυ της Πέμπτης άφησε την τελευταία της πνοή. Για τα αίτια του θανάτου, αλλά και του τραυματισμού της θα διενεργηθεί νεκροψία νεκροτομή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments