Αθλητισμός

ΠΑΣ Γιάννινα – ΝΠΣ Βόλος: Το γκολ της χρονιάς ο Νίνης για το 1-2

ΠΑΣ Γιάννινα – ΝΠΣ Βόλος: Το γκολ της χρονιάς ο Νίνης για το 1-2
ΠΑΣ Γιάννινα – ΝΠΣ Βόλος: Ο Νίνης για άλλη μία φορά εντυπωσίασε σκοράροντας και δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του στο 40'.

ΠΑΣ Γιάννινα και Βόλος έπαιζαν για την νέα αγωνιστική της Super League. Κατά την διάρκεια του παιχνιδιού ο Σωτήρης Νίνης σκόραρε, για πρώτη φορά μετά το 2012, για τον Βόλο στο 40′, δίνοντας στην ομάδα του το προβάδισμα που χρειαζόταν για να συνεχίσει.

Πιο συγκεκριμένα, μετά τα γκολ των Νίκολας Ορός και Γιάννη Κάραγα, ο Βόλος απέκτησε και πάλι προβάδισμα πέντε λεπτά πριν το φινάλε του ημιχρόνου. Και το απέκτησε όχι με ένα απλό τέρμα, αλλά με ένα φοβερό ανάποδο ψαλιδάκι, μετά την κεφαλιά προς τα πίσω του Εραμούσπε. Μάλιστα στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους οι φιλοξενούμενοι είχαν και δοκάρι με τον Άλεξ Σοάρες.

Οι καλύτερες φάσεις του αγώνα

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν τον ΠΑΣ Γιάννινα και άνοιξαν το σκορ μόλις στο 1ο λεπτό με τον Ορόζ. Στη συνέχεια μάλιστα οι Θεσσαλοί είχαν δύο ευκαιρίες για να κάνουν το 2-0, αλλά ούτε ο Φαν Βέερτ, αλλά ούτε ο Ροσέρο κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα του Λοντίγκιν.

Μετά το αρχικό σοκ, οι Ηπειρώτες ισορρόπησαν το παιχνίδι και στο 12ο λεπτό ισοφάρισαν με τον Κάργα. Ο σέντερ μπακ των γηπεδούχων πήρε την κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ και έφερε στα ίσια το ματς. Η έντονη βροχόπτωση δημιούργησε πολλά προβλήματα στους παίκτες των δυο ομάδων, με τον ρυθμό του παιχνιδιού να πέφτει αισθητά και την μπάλα να παίζεται κυρίως στον χώρο του κέντρου. Όλα έδειχναν ότι το πρώτο ημίχρονο θα ολοκληρωθεί με το σκορ στο 0-0, αλλά ο Σωτήρης Νίνης είχε διαφορετική άποψη.

Στο 40’ ο μεσοεπιθετικός του Βόλου εκμεταλλεύτηκε την κεφαλιά που έκανε προς τα πίσω ο Εραμούσπε και πέτυχε ένα εντυπωσιακό γκολ με ψαλιδάκι. Ένα από τα πιο ωραία γκολ του φετινού πρωταθλήματος, ενώ στο 45+1’ οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Σοάρες.

Το δεύτερο ημίχρονο

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε την κατοχή της μπάλας και άρχισε να ψάχνει την ισοφάριση. Στο 55’ η υπεροχή των γηπεδούχων μετετράπη σε γκολ, με τον Περέα να κάνει το 2-2, μετά από ωραία μπαλιά του Σάλιακα. Ο Κολομβιανός σκόραρε με το στήθος και έφερε για δεύτερη φορά το παιχνίδι στα ίσια. Ο Βόλος διαμαρτυρήθηκε για χέρι του Περέα, ωστόσο, μετά την εξέταση της φάσης μέσω VAR, το γκολ μέτρησε κανονικά και το σκορ έγινε 2-2.

Στο 82’ μάλιστα οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Ρομέρο στον Πίρσμαν. Ένα πέναλτι που δόθηκε μέσω VAR, με τον Εραμούσπε να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να κάνει το 3-2 για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Μετά το γκολ οι φιλοξενούμενοι βγήκαν στην επίθεση και έψαξαν την ισοφάριση, με τον Βόλο στο 90+7’ να αγγίζει 3-3. Ο Πίρσμαν, όμως , έδιωξε πάνω στη γραμμή και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε νικητές του Ηπειρώτες με 3-2.

Οι συνθέσεις

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Πίρσμαν, Καραχάλιος, Ντομίνγκεθ, Μπρένερ (62’ Λώλης-95’ Παντελάκης), Σνάιντερ, Μορέιρα (87’ Λιάσος), Περέα.

ΒΟΛΟΣ (Μπράτσος): Κλέιμαν, Ρομέρο, Γκρίλο, Φεράρι, Σοάρες, Ορόζ (76’ Ρίνερ), Ρεγκατέν, Νίνης (89’ Βοϊτκόφσκι), Μπαρτόλο, Ροσέρο (90’ Τερεζίου), Φαν Βεέρτ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments