Ελλάδα

Αλεξανδρούπολη: «Τη χτυπούσε μπροστά στα παιδιά της» λέει ο πατέρας της 29χρονης Τζεβριέ

Αλεξανδρούπολη: «Τη χτυπούσε μπροστά στα παιδιά της» λέει ο πατέρας της 29χρονης Τζεβριέ
Αλεξανδρούπολη: «Της λέγαμε να μην δέχεται βία», λέει ο πατέρας της - «Την ξυλοκοπούσε και έλεγε ότι χτυπούσε στα ντουλάπια της κουζίνας».

Νέες αποκαλύψεις την την 16η γυναικοκτονία έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Ακόμη ένα σπίτι που υπήρχε κακοποίηση και έντονος ξυλοδαρμός. Η περίπτωση της δολοφονίας της 29χρονης Τζεβριέ Εδινερλί, στην Αλεξανδρούπολη, που κατέληξε ύστερα από άγριο ξυλοδαρμό από τον 30χρονο σύζυγό της, Καδήρ Ιννάν Ραμαδάνογλου, προκαλεί οργή και ανατριχίλα.

Από όσα περιγράφονται μέσα στη δικογραφία, που αναφέρονται στο protothema.gr, προκύπτει ότι τα επεισόδια βίας σε βάρος της γυναίκας ήταν συνεχή. Οι γονείς της, κατέθεσαν μήνυση κατά του πρώην γαμπρού τους, καθώς από την πρώτη στιγμή εμφανίζονταν βέβαιοι πως η κόρη τους είχε καταλήξει από τα χτυπήματά του, παρά τα ψέματα πως δήθεν η 29χρονη έπεσε από τη σκάλα. Αλεξανδρούπολη

Η μαρτυρία του πατέρα για την γυναικοκτονία στην Αλεξανδρούπολη

«Έτρωγε ξύλο στο γάμο της. Της λέγαμε να μην δέχεται βία. Χτυπήματα με κλωτσιές σε σπλήνα και πρόσωπο με κλωτσιές ειδαν οι γιατροί. Την ειχε ξαναδείρει και είπε ότι χτύπησε στα ντουλάπια της κουζίνας», εξομολογείται στην κατάθεσή του ο πατέρας της Τζεβριέ, περιγράφοντας τον καθημερινό εφιάλτη της αγαπημένης του κόρης.

Ο πόνος και η οδύνη του πατέρα της 29χρονης δεν μπορεί να αποτυπωθεί σε λέξεις. «Η κόρη μου είχε ένα ακόμη προγραμματισμένο, τέταρτο στη σειρά χειρουργείο. Ο γιατρός με ενημέρωσε ότι η κατάστασή της είναι κρίσιμη και δεν ήξερε αν θα αντέξει. Οι γιατροί έκαναν ό,τι μπορούσαν. Δεν άντεξε και πέθανε. Όπως ενημερώθηκα από την ιατροδικαστική εξέταση, τα χτυπήματα που είχε η κόρη μου δεν οφείλονταν σε πτώση από σκάλα», τα λόγια του πατέρα μέσα στη δικογραφία της υπόθεσης.

«Αποκλειστικά υπεύθυνος για τον θάνατο της κόρης μου είναι ο άντρας της. Αυτός την χτύπησε και τελικά πέθανε. Επιθυμώ την ποινική του δίωξη για τον θάνατο της κόρης μου», προσθέτει ο πατέρας της γυναίκας εκφράζοντας αβάσταχτο πόνο. Αλεξανδρούπολη

Την χτύπαγε μπροστά στα παιδιά

Συγκλονίζει όταν μιλά για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εκτυλίχθηκε το τρομακτικό περιστατικό, μπροστά στα μάτια τριών παιδιών: «Θέλω να προσθέσω ότι παρόντα στο περιστατικό ξυλοδαρμού ήταν τα τρία ανήλικα παιδιά της κόρης μου καθώς και ο πατέρας του άντρα της. Και αυτό το ξέρω γιατί νοσούσαν όλοι από κορωνοϊό και ήταν σε καραντίνα στο σπίτι».

«Δεν είχε πρόθεση να προκαλέσει τον θάνατό της. Ο φερόμενος ως δράστης θα απολογηθεί τη Δευτέρα. Δεν έχει σκοπό να αποκρύψει τίποτε. Θα πει μόνο την αλήθεια» δηλώνει η Βασιλική Μαρινάκη, συνήγορος του 30χρονου, στον οποίο έχει επιβληθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments