Οικονομία

Ακίνητα: Παράταση μέχρι 31 Ιανουαρίου για τις μεταβιβάσεις με παλιές αντικειμενικές

Ακίνητα: Παράταση μέχρι 31 Ιανουαρίου για τις μεταβιβάσεις με παλιές αντικειμενικές
Ακίνητα: Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή νομοθετική διάταξη με την οποία θα δίνεται η δυνατότητα υπογραφής των συμβολαίων και μετά την 1η Ιανουαρίου με τις σημερινές αντικειμενικές τιμές.

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή νομοθετική διάταξη με την οποία θα δίνεται η δυνατότητα υπογραφής των συμβολαίων και μετά την 1η Ιανουαρίου με τις σημερινές αντικειμενικές τιμές.

Προϋπόθεση όμως είναι να έχουν υποβληθεί οι δηλώσεις φόρου μεταβίβασης, γονικών παροχών και δωρεών στις ΔΟΥ. ΑΚΙΝΗΤΑ

Θα δοθεί «ρεαλιστική παράταση» στις μεταβιβάσεις ακινήτων

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται από το υπουργείο Οικονομικών να κατατεθεί σχετική νομοθετική ρύθμιση στη Βουλή η οποία θα δίνει μικρή παράταση, στην προθεσμία για τη σύναψη συμβολαίων μεταβίβασης ακινήτων με τις αντικειμενικές αξίες που ισχύουν σήμερα και όχι τις νέες οι οποίες, με τα έως τώρα δεδομένα, θα τεθούν σε ισχύ από τον Ιανουάριο. Αυτό δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών με συνέντευξή του.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά», τις επόμενες ημέρες θα κατατεθεί νομοθετική ρύθμιση σύμφωνα με την οποία θα δίνεται μια «ρεαλιστική παράταση». Σύμφωνα με πληροφορίες, λόγω των αντιδράσεων της αγοράς το οικονομικό επιτελείο φαίνεται να προσανατολίζεται σε παράταση μεγαλύτερη των 15 ημερών που αρχικά σχεδίαζε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments