Διεθνή

BTS: Μέλος του συγκροτήματος έσπασε δύο ρεκόρ Γκίνες με τον νέο του λογαριασμό στο Instagram

BTS: Μέλος του συγκροτήματος έσπασε δύο ρεκόρ Γκίνες με τον νέο του λογαριασμό στο Instagram
BTS: Σημείωσε δύο ρεκόρ Γκίνες μέρος του συγκροτήματος, μετά την κυκλοφορία του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram με τον ταχύτερο χρόνο.

Στις 13 Δεκεμβρίου, η επιτροπή των Γκίνες ανήγγειλε ότι ο πανέμορφος νεαρός της K-pop και των BTS είχε σπάσει τα ρεκόρ για τον ταχύτερο χρόνο που χρειάστηκε για να φτάσει ένας λογαριασμός στο ένα εκατομμύριο followers και στη συνέχεια στα 10 εκατομμύρια, στο Instagram.

Ο τραγουδιστής των BTS, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Kim Tae-hyung, κατέκτησε ένα εκατομμύριο οπαδούς στο Instagram σε μόλις 43 λεπτά, καταρρίπτοντας το ρεκόρ μιας ώρας και 45 λεπτών που κατείχε ο Taeil των NCT λίγους μήνες νωρίτερα. BTS

Η Αντζελίνα Τζολί έχει σπάσει το ρεκόρ

Ο αριθμός των ακολούθων του V αυξήθηκε σε τρελούς ρυθμούς φτάνοντας στα 10 εκατομμύρια μέσα σε τέσσερις ώρες και 52 λεπτά, οπότε και σημείωσε το δεύτερο ρεκόρ του. Η επιτροπή των Παγκόσμιων Ρεκόρ Γκίνες πρόσθεσε επίσης ότι το ρεκόρ για τον ταχύτερο χρόνο, που χρειάζεται κάποιος για να συγκεντρώσει ένα εκατομμύριο followers στο Instagram αλλάζει συνεχώς.

Εκτός από τον Taeil και τον V, το ρεκόρ είχε σπάσει και η ηθοποιός Αντζελίνα Τζολί.

BTS

Τι είναι το Instagram

Ο χρήστης μπορεί να τραβήξει μια φωτογραφία μέσω της εφαρμογής ή να χρησιμοποιήσει κάποια που έχει ήδη αποθηκευμένη στο τηλέφωνό του. Πριν την κοινοποιήσει μπορεί να εφαρμόσει εφέ και φίλτρα, να επισημάνει άλλους χρήστες στις δημοσιεύσεις του (tag), να προσθέσει περιγραφή και τοποθεσία και να την κοινοποιήσει κατευθείαν στο Facebook, στο Twitter, στο Flickr, στο Tumblr και στο Foursquare. Ακόμα, υπάρχουν και οι ιστορίες, όπου κάθε χρήστης μπορεί να ανεβάσει μία φωτογραφία, ένα βίντεο, να δημιουργήσει boomerang και πολλά άλλα τα οποία μπορούν δουν οι ακόλουθοί του (ιδιωτικός λογαριασμός) ή όλοι οι χρήστες του Instagram (δημόσιος λογαριασμός). Τέλος, ο καθένας έχει τη δυνατότητα να κάνει live video (ζωντανή αναμετάδοση) και, μάλιστα, να προσθέσει μαζί και έναν ακόλουθό του.

Οι φωτογραφίες έχουν τετράγωνο σχήμα, παρόμοιο με το καρέ των φωτογραφικών μηχανών Kodak Instamatic και Polaroid. Οι χρήστες μπορούν να τις επεξεργαστούν και να διαμορφώσουν το τελικό αποτέλεσμα μέσω ειδικά σχεδιασμένων φίλτρων και ειδικών εργαλείων επεξεργασίας. Η δυνατότητα εγγραφής και ο διαμοιρασμού βίντεο ενσωματώθηκε στο Instagram τον Ιούνιο του 2013. Η εγγραφή βίντεο υποστηρίζεται προς το παρόν μόνο στις εφαρμογές iPhone και Android. Η μέγιστη διάρκεια του βίντεο είναι το ένα λεπτό με ελάχιστο χρόνο τα τρία δευτερόλεπτα. Επίσης, το καλοκαίρι του 2018 δημιουργήθηκε και το IGTV, μια ενότητα της εφαρμογής όπου οι χρήστες έχουν την δυνατότητα να ανεβάζουν βίντεο άνω του ενός λεπτού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments