Lifestyle

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τετάρτη [15/12/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τετάρτη [15/12/21]
Ερωτοσκόπιο: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια.

Κριός 

Φίλοι μου Κριοί, ζωηρότητα θα υπάρξει στις διαθέσεις και στις κινήσεις σας, σήμερα δε θα ασχοληθείτε με ερωτικές υποθέσεις που δε σας κινούν πλέον το ενδιαφέρον. Παίρνετε απόφαση να αλλάξετε καταστάσεις που σας δυσανασχετούν, αισιόδοξη θα είναι η στάση σας, η παρουσία σας θα είναι δυναμική και αρκετά ελκυστική. Θα σας πλησιάσει ένα ιδιαιτέρως συμπαθητικό και ελκυστικό πρόσωπο που θα καταφέρει να ανανεώσει τις μεταξύ σας επαφές.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, θα θελήσετε να διαφοροποιήσετε τις συνθήκες μέσα στη σχέση σας, οι αλλαγές που θα επιδιώξετε στόχο θα έχουν την σταθερότητα και την εμπιστοσύνη. Σε προσωπική σας συνάντηση θα δημιουργήσετε κλίμα αρκετά αισθησιακό, σήμερα ανάμεσα σε εσάς και το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα υπάρξουν θερμές ερωτικές εκδηλώσεις. Για τους ελεύθερους έρχεται άνοιγμα νέας γνωριμίας, θα προκύψει ξαφνικός ενθουσιασμός με πρόσωπο που θα το νιώσετε ιδιαιτέρως ελκυστικό.

Δίδυμος

Φίλοι μου Δίδυμοι, τολμηρές θα είναι οι ενέργειες σας. Ένα καινούργιο πρόσωπο θα αναστατώσει την σκέψη και την καρδιά σας, σήμερα παίρνετε απόφαση να διαγράψετε το παρελθόν. Θα λάβετε μια συγκεκριμένη πρόταση που θα ξυπνήσει τη ζωτικότητα σας, θα ενισχύσει την παρορμητικότητα σας, τώρα ξεκινάτε ολοκαίνουργια ερωτική πορεία. Έρχεται ευκαιρία που θα αλλάξει τα δεδομένα σας, καταφθάνει νέος έρωτας!

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, ξαφνικές προτάσεις θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας και τις διαθέσεις σας. Θα εμφανιστεί καινούργιο πρόσωπο, ακολουθήστε τα αισθήματα σας θα σας βγει σε καλό. Οι συγκύριες θα σας φέρουν αντικριστά με άτομο εντυπωσιακής εμφάνισης, ταιριαστό στις προτιμήσεις σας, καταφθάνουν ευχάριστες συναντήσεις και συναναστροφές. Ερωτικές αναστατώσεις θα ταράξουν την καρδιά σας, δεν αποκλείεται να σας θυμηθεί ερωτικό άτομο απ τα παλιά.

Λέων 

Αγαπητοί μου Λέοντες, στις ερωτικές σας συζητήσεις θα υπάρξει θερμή επικοινωνία που θα φέρει συναισθηματική σταθερότητα και δυνατό ερωτισμό. Η μέρα σας θα είναι ευχάριστη με συναντήσεις πολλά υποσχόμενες. Σήμερα θα σας ξαφνιάσει η εμφάνιση ενός προσώπου από τα παλιά. Ξεκινάτε μεταξύ σας συχνές επαφές που είναι πολύ πιθανό να καταλήξουν σε επανασύνδεση.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, η μέρα σας θα έχει απρόοπτες επαφές, τηλεφωνήματα και ευχάριστες συναντήσεις. Θα συνομιλήσετε με πρόσωπο για το οποίο θα αποκτήσετε ερωτικές σας βλέψεις. Μια παλιά ερωτική σας υπόθεση θα βγει στο προσκήνιο, στο χέρι σας θα είναι η επανένωση. Σε σκέψεις θα σας βάλει η εμφάνιση ενός ιδιαίτερου γοητευτικού προσώπου, αμοιβαία θα είναι η έλξη που θα νιώσετε.

Ζυγός 

Φίλοι μου Ζυγοί, ένα πρόσωπο με θερμό ερωτικό ενδιαφέρον για εσάς θα κάνει το βήμα να επικοινωνήσει μαζί σας, εκ των πρότερων σας φανερώνω πως θα σας ανοίξει προοπτική σταθερού δεσμού. Θα υπάρξει προοπτική για ξεκίνημα σταθερής ερωτικής σχέσης και μάλιστα μακροχρόνιας διάρκειας. Εσείς που θέλετε να απαγκιστρώσετε την καρδιά σας από το πρώην ερωτικό σας ταίρι, ανταποκριθείτε χωρίς επιφυλάξεις στο καινούργιο πρόσωπο που θα σας φλερτάρει.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας βγάλει από την εσωστρέφεια σας, με θερμό τρόπο θα εκφράσετε τα συναισθήματα σας. Αυτή τη φορά θα ανοίξετε την καρδιά σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, η στάση του δε θα σας απογοητεύσει. Θα μιλήσετε μεταξύ σας με ειλικρίνεια, καταφθάνει ξεκαθάρισμα που θα συνοδεύεται με οριστικές και δεσμευτικές υποσχέσεις. Εσείς οι χωρισμένοι περνάτε σε στάδιο επανένωσης.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, αποκαλυπτικός διάλογος ανάμεσα σε εσάς και το προσφάτως πρώην ταίρι σας, θα ανοίξει καινούργια ενδεχόμενα, στο χέρι σας θα είναι αν θα επανασυνδεθείτε ή όχι. Θα εκπλαγείτε από τα λόγια που θα ακούσετε, θα προκύψει απρόοπτη ερωτική εξομολόγηση, με φανερό τρόπο θα σας εκδηλώσει την έλξη του για εσάς. Αξιοποιήστε αυτό το θετικό ερωτικό άνοιγμα, θα έχετε και οι δυο τη διάθεση να διορθώσετε τα παλιά λάθη.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, σε περίπτωση που χωρίσατε εξαιτίας μιας συγκεκριμένης παρεξήγησης τώρα θα λυθεί, καταφθάνει θετική έκβαση, η κατάληξη θα είναι επανασύνδεση. Εσείς που είστε σε σταθερή σχέση κατανόηση και ισορροπία θα έχετε με το ταίρι σας, τερματίζουν τυχόν διαφωνίες. Σε εσάς τους ερωτικά μόνους, συμβουλεύω να φανείτε δεκτικοί σε πρόταση γνωριμίας που θα σας κάνουν.

Υδροχόος 

Φίλοι μου Υδροχόοι, ζωηρή θα είναι η διάθεση σας, με δικές σας πρωτοβουλίες θα δώσετε ώθηση στις επαφές σας με πρόσωπο που βρίσκεστε στην αρχή ή στο πρώτο στάδιο της γνωριμία σας. Δεν αποκλείεται να ακουστούν θερμές εξομολογήσεις, εσείς που είστε σε χαλαρή σχέση περνάτε σε στάδιο συχνών επαφών ίσως και κάπως δεσμευτικών. Ερωτικό ραντεβού θα έχει θετική κατάληξη επαναφέροντας τη σταθερότητα και την ισορροπία στη ζωή σας.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, θα σημειωθεί απρόοπτο τυχερό συμβάν, ένα πρόσωπο θα κάνει την εμφάνιση του που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο ερωτικό σας μέλλον. Σήμερα θα σας δοθεί καινούργιο ερωτικό άνοιγμα, θα υπάρξει συνάντηση που θα έχει ευχάριστο τελεσίδικο αποτέλεσμα. Ραντεβού και ευχάριστη αποκαλυπτική συνομιλία θα καταλήξουν σε έναρξη σχέσης. Το πρόσωπο που θα καταφέρει να σας αναστατώσει θα γίνει μόνιμο σας ταίρι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments