Αθλητισμός

Κώστας Μανωλάς: Το μήνυμά του στον κόσμο του Ολυμπιακού

Κώστας Μανωλάς: Το μήνυμά του στον κόσμο του Ολυμπιακού
Κώστας Μανωλάς: Το μήνυμά του στον κόσμο του Ολυμπιακού

Αποθεωτική υποδοχή επιφύλαξαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού στον Κώστα Μανωλά το απόγευμα της Πέμπτης, όπου ο 30χρονος αμυντικός υπέγραψε με τους Πειραιώτες, επισφραγίζοντας την επιστροφή του στην «ομάδα της καρδιάς του»

Ο Κώστας Μανωλάς, λίγο αργότερα με ανάρτησή του, όπου φωτογραφίζεται με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη, υπόσχεται ότι θα δώσει και την ψυχή του για να ανταποδώσει την αγάπη που δέχεται από τους ερυθρόλευκους.

Η ανάρτησή του

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στην ομάδα της καρδιάς μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, τον κόσμο του Ολυμπιακού για την αγάπη μου και την υποδοχή που έδειξε και υπόσχομαι ότι θα δώσω την ψυχή μου για να το ανταποδώσω. Ζήτω ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ», ανέφερε μέσω του προφίλ του.

Ο 30χρονος Έλληνας αμυντικός είχε και ένα μήνυμα για τον κόσμο του Ολυμπιακού. “Καλησπέρα στον κόσμο του “Θρύλου”. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στην ομάδα της καρδιάς μου και ανυπομονώ να αγωνιστώ μπροστά στους φιλάθλους στο “Καραΐσκάκη”, ανέφερε μέσω του λογαριασμού του Ολυμπιακού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments