Αθλητισμός

Αταλάντα: Ήττα – συντριβή για την αντίπαλο του Ολυμπιακού

Αταλάντα: Ήττα – συντριβή για την αντίπαλο του Ολυμπιακού
Αταλάντα: Ήττα - συντριβή για την αντίπαλο του Ολυμπιακού

Τη συντριβή γνώρισε η Αταλάντα στην πρώτη της ήττα στη Serie A! Η Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Έιμπραχαμ, πήρε το διπλό στο Μπέργκαμο (1-4) κόντρα στην αντίπαλο του Ολυμπιακού!

Πριν από την κλήρωση των νοκ-άουτ του Europa League, η Αταλάντα «έτρεχε» φοβερό σερί στο Καμπιονάτο, παραμένοντας αήττητη για εννέα διαδοχικά παιχνίδια. Στην πρώτη αναμέτρηση, ωστόσο, αφού έγινε γνωστό το ότι θα είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού στα play-offs πριν από τους «16», οι Μπεργκαμάσκι υπέστησαν συντριβή στην έδρα τους, με θύτη τη Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο!

Οι Τζιαλορόσι επικράτησαν κατά κράτος, με 4-1, ανέδειξαν όλες τις αμυντικές αδυναμίες του συνόλου του Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι και τους υποχρέωσαν στην πρώτη ήττα εντός συνόρων από τις 3 Οκτωβρίου, προσφέροντας σημαντικό υλικό προς… ανάλυση στους ερυθρόλευκους.

Μεγάλη νίκη για τη Ρόμα που έπιασε προσωρινά την 5η θέση, προβληματική εμφάνιση και «καμπανάκι» για την Αταλάντα που υποχώρησε στο -6 από την κορυφή.

Οι ενδεκάδες

Αταλάντα (Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι): Μούσο, Τολόι, Παλομίνο, Τζιμσίτι (34′ Μουριέλ), Χάτεμπουρ (79′ Τζαπακόστα), Ντε Ρόον, Φρόιλερ, Πετσέλα (78′ , Ίλιτσιτς (46′ Μαλινόφσκι), Πάσαλιτς (64′ Μίραντσουκ), Ζαπάτα

Ρόμα (Ζοσέ Μουρίνιο): Πατρίτσιο, Μαντσίνι, Σμόλινγκ, Κάρσντορπ, Βερετού (90+1′ Κουμπούλα), Κριστάντε, Μχιταριάν (88′ Καλαφιόρι), Βίνα, Τζανιόλο (69′ Σομουρόντοβ), Έιμπραχαμ (90+1′ Μπόβε)

Αναλυτικά τα οκτώ ζευγάρια στα μπαράζ για τους 16 του Europa League:

1. Σεβίλλη – Ντίναμο Ζάγκρεμπ

2. Αταλάντα – Ολυμπιακός

3. Λειψία – Σοσιεδάδ

4. Μπαρτσελόνα – Νάπολι

5. Ζενίτ – Μπέτις

6. Ντόρτμουντ – Ρέιντζερς

7. Σέριφ – Μπράγκα

8. Πόρτο – Λάτσιο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments