Πολιτική

Πότε θα ξαναφορέσει γραβάτα ο Τσίπρας

Πότε θα ξαναφορέσει γραβάτα ο Τσίπρας
Πότε θα ξαναφορέσει γραβάτα ο Τσίπρας

Διατεθειμένος να φορέσει ακόμα και γραβάτα, εμφανίστηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, εφόσον προκηρύξει εκλογές ο πρωθυπουργός, κατά τη συνομιλία το περιθώριο της συζήτησης του Προϋπολογισμού στη Βουλή, που τελικά «πέρασε» με 158 υπέρ.

Οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν αρχικά αν το κουστούμι που φόρεσε σήμερα στην Βουλή είναι πρωθυπουργικό, με τον Αλέξη Τσίπρα να απαντά ότι όταν προκηρυχθούν εκλογές θα αγοράσει άλλο.

Η ιστορία της γραβάτας Τσίπρα

Ο Αλέξης Τσίπρας είχε συσχετίσει τη γραβάτα που παραδοσιακά αρνούνταν να φορέσει με τη διευθέτηση του ελληνικού χρέους.

Για πρώτη φορά ο πρωθυπουργός είχε αναφερθεί στη γραβάτα και στον χρόνο που θα τη φορέσει, μια μέρα πριν κερδίσει τις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015, στη χαλαρή συζήτηση που είχε με δημοσιογράφους ξένων και ελληνικών ΜΜΕ σε εστιατόριο του κέντρου της Αθήνας.

Η υπόσχεση του Αλέξη Τσίπρα έγινε πράξη στην κοινή συνεδρίαση των Κοινοβουλευτικών Ομάδων του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στο αίθριο του Ζαππείου.

Ο πρωθυπουργός εμφανίστηκε στην κοινή συνεδρίαση των ΚΟ με μπορντό γραβάτα για πρώτη φορά στην πολιτική του καριέρα! Μάλιστα ξεκινώντας την ομιλία του είπε «τα στοιχήματα είναι υλοποιούνται».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments