Αθλητισμός

Ολυμπιακός: «Τελειωμένη η μεταγραφή του Σεμέδο στην Πόρτο»

Ολυμπιακός: «Τελειωμένη η μεταγραφή του Σεμέδο στην Πόρτο»
Ολυμπιακός: Οι πληροφορίες μιλάνε για μια συμφωνία των δύο ομάδων, η οποία περιλαμβάνει δανεισμό και οψιόν αγοράς στα 5-6 εκατ. ευρώ.

Η μεταγραφή του Κώστα Μανωλά φαίνεται πως έφερε εξελίξεις καθώς άνοιξε η πόρτα της εξόδου για τον Πορτογάλο στόπερ, ο οποίος βρίσκεται σε διαθεσιμότητα  από το καλοκαίρι, πριν ακόμα ξεσπάσει το σκάνδαλο με την υπόθεση  βιασμού ανήλικης στην οποία ενεπλάκη το όνομα του. Ο Ολυμπιακός δείχνει ότι θέλει την απομάκρυνση του από την ομάδα. Ολυμπιακός

Μέσα στις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί η αποχώρηση του

Σύμφωνα με τη “Record” θέλουν η υπόθεση της μεταγραφής του Σεμέδο στην Πόρτο θεωρείται τελειωμένη, μιλώντας με σιγουρά  ότι θα επιστρέψει στην πατρίδα του σύντομα  για λογαριασμό των “Δράκων”.

Στο ρεπορτάζ των Πορτογάλων οι πληροφορίες μιλάνε για μια συμφωνία των δύο ομάδων, η οποία περιλαμβάνει δανεισμό (με ενοίκιο 50.000 ευρώ) και οψιόν αγοράς στα 5-6 εκατομμύρια ευρώ. Κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα από την πλευρά του Ολυμπιακού, ο οποίος φαίνεται να έχει υψηλότερες απαιτήσεις στο οικονομικό κομμάτι.

Στην ομάδα πέρα από τον Σεμέδο, οι ερυθρόλευκοι διαθέτουν πλέον έξι κεντρικούς αμυντικούς (Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Μπα, Παπαδόπουλος, Μάρκοβιτς) που σημαίνει ότι είναι καλυμμένοι στις συγκεκριμένες θέσεις.

Ολυμπιακός

Το οικονομικό κομμάτι

Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν πως στον Ολυμπιακό δεν συμφωνούν -για την ώρα- ούτε με το ποσό του ενοικίου ούτε με το ύψος της ρήτρας που θέλει η Πόρτο. Οι ερυθρόλευκοι φέρεται να έχουν πιο υψηλές απαιτήσεις, κάτι το οποίο δυσκολεύει για την ώρα τους Δράκους.

Η πειραϊκή ΠΑΕ ναι μεν δεν έχει πρόβλημα να παραχωρήσει κάποιο ποδοσφαιριστή, αλλά έχει αποδείξει την τελευταία δεκαετία ότι το πράττει στη σωστή τιμή. Δηλαδή, στο ποσό που εκείνη θεωρεί ότι πρέπει να πουληθεί ένας παίκτης. Άλλωστε, για παράδειγμα, ο Ολυμπιακός αρνήθηκε προσφορά για τον Σεμέδο το περασμένο καλοκαίρι από την Πόρτο και την Μπενφίκα πάνω από 10.000.00, ενώ παλαιότερα απέρριψε πρόταση της Άουγκσμπουργκ για τον Σισέ που ξεπερνούσε τα 15.000.000 ευρώ. Οπότε, θα χρειαστεί λίγο υπομονή ακόμη για τις εξελίξεις στην υπόθεση του Πορτογάλου κεντρικού αμυντικού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments