Αθλητισμός

Premier League: Έκτακτη σύσκεψη για αναβολή λόγω ιού

Premier League: Έκτακτη σύσκεψη για αναβολή λόγω ιού
Premier League: Έκτακτη σύσκεψη έχουν οι ομάδες στην οποία θα εξεταστεί το ενδεχόμενο αναβολής του πρωταθλήματος ενόψει των εορτών.

Ο κορωνοϊός έχει αρχίσει να χτυπάει τις ομάδες της Premier League. Μάλιστα λόγω κρουσμάτων είχε πρόσφατα αναβληθεί ο αγώνας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έναντι της Μπρέντφορντ. Η διοργανώτρια αρχή να εξετάζει το ενδεχόμενο αναβολής του πρωταθλήματος μέσα στις γιορτές.

Η μετάλλαξη Όμικρον κυριαρχεί στη Μεγάλη Βρετανία, οι ομάδες της Premier League δεν προλαβαίνουν να ανακοινώνουν κρούσματα, ενώ οι αναβολές των αγώνων διαδέχονται η μία την άλλη. Χαρακτηριστικό είναι ότι το Σαββατοκύριακο αναβλήθηκαν έξι από τα δέκα παιχνίδια της 18ης αγωνιστικής.

Σήμερα η συνεδρίαση της Premier League

Με την κατάσταση να είναι πολύ δύσκολη, οι σύλλογοι ι της Premier League θα συνεδριάσουν εκτάκτως τη Δευτέρα (20/12) για να συζητήσουν εάν θα αναβληθεί μια αγωνιστική μέσα στις γιορτές, όπως αναφέρει το «Αthletic».

Το πιθανότερο σενάριο είναι να αναβληθεί η 20η στροφή του πρωταθλήματος. (28,29,30/12).

Η ανακοίνωση της Γιουνάιτεντ για την αναβολή του αγώνα με την Μπρέντφορντ

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να επιβεβαιώσει ότι ο αγώνας μας στο Μπρέντφορντ, την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου για την Premier League, έχει αναβληθεί και θα επαναπρογραμματιστεί μέσα στο επόμενο διάστημα. »Μετά την επιβεβαίωση των θετικών PCR τεστ της Covid-19 μεταξύ του προσωπικού της πρώτης ομάδας και των παικτών, το ξέσπασμα απαιτεί συνεχή παρακολούθηση.

»Λήφθηκε απόφαση να κλείσουν οι εγκαταστάσεις της πρώτης ομάδας στο Carrington Training Complex για 24 ώρες, προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος περαιτέρω μόλυνσης και τα άτομα που βρέθηκαν θετικά έχουν απομονωθεί σύμφωνα με τα πρωτόκολλα της Premier League.

»Δεδομένης της ακύρωσης της προπόνησης και της αναστάτωσης στην ομάδα και με προτεραιότητα την υγεία των παικτών και του προσωπικού, ο σύλλογος ζήτησε την αναβολή και τον επαναπρογραμματισμό του αγώνα.

»Το Διοικητικό Συμβούλιο της Premier League πήρε την απόφαση για αναβολή, με βάση τις οδηγίες των ιατρικών συμβούλων. »Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εκφράζει τη λύπη της για την ταλαιπωρία που προκλήθηκε στην Μπρέντφορντ και στους οπαδούς των δύο συλλόγων από την Covid-19».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments