Ελλάδα

Αθηνών-Κορίνθου: Καταδίωξη οχήματος με κακοποιούς – Ένας τραυματίας από πυρά αστυνομικών

Αθηνών-Κορίνθου: Καταδίωξη οχήματος με κακοποιούς – Ένας τραυματίας από πυρά αστυνομικών
Αθηνών-Κορίνθου: Κινηματογραφική καταδίωξη από την αστυνομία σε όχημα που επέβαιναν δύο κακοποιοί, καθώς στην κατοχή τους είχαν δέμα με ηρωίνη.

Κινηματογραφική καταδίωξη οχήματος στο οποίο επέβαιναν δύο κακοποιοί, που στην κατοχή τους είχαν ένα δέμα με ηρωίνη, εξελίχθηκε τα ξημερώματα στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου, όπου τραυματίστηκε ελαφρά ο ένας ύστερα από πυροβολισμό αστυνομικού.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ,  και από αστυνομικές πηγές, η Δίωξη Ναρκωτικών Αττικής είχε μια έκτακτη ειδοποίηση ότι τα συγκεκριμένα άτομα διακινούσαν ηρωίνη με όχημα, με έδρα το Μενίδι. Αστυνομικοί της Υπηρεσίας και της ΟΠΚΕ παρακολουθούσαν τα ξημερώματα το αμάξι των δραστών ώστε να συλληφθούν. Αθηνών-Κορίνθου

Οι εγκληματίες που διακινούσαν ηρωίνη, μόλις αντιλήφθηκαν ότι τους ακολουθούσε η αστυνομία, στο ύψος της Ελευσίνας, ανέπτυξαν ιλιγγιώδη ταχύτητα και σε κάποιο σημείο βγήκαν από την εθνική οδό και μπήκαν στη Νέα Πέραμο. Στη συνέχεια, ξαναμπήκαν στην εθνική οδό, με κατεύθυνση προς Αθήνα και έσπασαν τις μπάρες των διοδίων στην Ελευσίνα.

Πέταξαν στον δρόμο Αθηνών-Κορίνθου ένα δέμα ηρωίνης

Αστυνομικοί, στην προσπάθειά τους να τους ακινητοποιήσουν, πυροβόλησαν, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά ο ένας, ενώ το όχημα έπεσε πάνω σε προστατευτικό διάζωμα και ακινητοποιήθηκε, ενώ συνελήφθησαν και οι δύο κακοποιοί.

Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, πέταξαν στον δρόμο ένα δέμα που περιείχε, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ηρωίνη βάρους 1 κιλού και 710 γραμμαρίων.

Οι δύο κακοποιοί, που πρόκειται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα, είναι σεσημασμένοι για διάφορα αδικήματα.

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς συνελήφθη ένα άτομο σε περιοχή της Θεσσαλονίκης για λαθρεμπόριο καπνικών προϊόντων

Συνελήφθη χθες (19 Δεκεμβρίου 2021) το πρωί σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, αλλοδαπός άνδρας, για λαθρεμπόριο καπνικών προϊόντων. Αθηνών-Κορίνθου

Ειδικότερα, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, εντοπίστηκε ο προαναφερόμενος άνδρας και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε αποθηκευτικό χώρο που χρησιμοποιούσε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 71.360 πακέτα τσιγάρων (δηλαδή 1.427.200 τεμάχια τσιγάρων)
  • 2.240 συσκευασίες καπνού των 50 γραμμαρίων η καθεμία, συνολικού βάρους 112 κιλών, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

Επίσης κατασχέθηκαν και 2 οχήματα που χρησιμοποιούσε για την παράνομη δραστηριότητά του, το ένα εκ των οποίων έφερε εμφανώς πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας. Τα κατασχεθέντα λαθραία καπνικά προϊόντα θα σταλούν στο αρμόδιο Τελωνείο για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών, όπου εκτιμάται ότι ξεπερνούν τις 150.000 ευρώ.

Ο συλληφθείς, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments