Lifestyle

GNTM: Μεγάλη νικήτρια η Κυβέλη Χατζηευστρατίου

GNTM: Μεγάλη νικήτρια η Κυβέλη Χατζηευστρατίου
GNTM: Την Δευτέρα το βράδυ πραγματοποιήθηκε ο τελικός του διαγωνισμού ομορφιάς, όπου οι κριτές και το κοινό ανέδειξαν σε νικήτρια την Κυβέλη Χατζηευστρατίου.

Ο τελικός του GNTM πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα το βράδυ και ανέδειξε το νέο top model. Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου είναι και επίσημα η νέα «βασίλισσα» του ριάλιτι μόδας, αφού κατάφερε να αφήσει τρίτο τον Κωνσταντίνο Τσαγκάρη και δεύτερη την Ολγα Ντάλλα, ξεσπώντας σε κλάματα με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Οι τρεις φιναλίστ του GNTM, έδωσαν τους καλύτερούς τους εαυτούς, με στόχο να φτάσουν στη νίκη και να κερδίσουν το μεγάλο έπαθλο του διαγωνισμού μόδας, σε έναν ανατρεπτικό τελικό. Το δεύτερο μέρος του μεγάλου τελικού αποτελείτο από ακόμα δύο δοκιμασίες. Αρχικά, η Κυβέλη, η Όλγα κι ο Κωνσταντίνος χρειάστηκε να περπατήσουν στην μεγάλη πασαρέλα. Στο πλευρό τους βρέθηκαν οι 17 συμμετέχοντες του διαγωνισμού μόδας, όπως κι η Βίκυ Κουλιανού, που επέστρεψε για να εμψυχώσει τα παιδιά σε μία δοκιμασία που απαιτούσε στιλ και δυνατές επιδόσεις.

Η μάχη για την νίκη

Η μάχη για την βαθμολογία συνεχίστηκε με αμείωτο ενδιαφέρον καθώς η Κυβέλη στο τελευταίο πλατό είχε συγκεντρώσει τους περισσότερους βαθμούς. Η τέταρτη και καθοριστική δοκιμασία αποκαλύφθηκε και αποτελούσε ένα διαφημιστικό σποτ για premium ποτό, όπου καλούσε τους φιναλίστ να συμμετέχουν σε ένα πολύωρο γύρισμα με πολλά cut, διαφορετικά outfits και σκηνικά, σε μια εντυπωσιακή σύγχρονη βίλα. Τα μοντέλα κρίθηκαν με βάση την κίνηση, την υποκριτική, την έκφραση, αλλά και το περπάτημα.

Η ώρα της live μετάδοσης έφτασε κι οι τέσσερις κριτές Άγγελος Μπράτης, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, Ζενεβιέβ Μαζαρί και Δημήτρης Σκουλός αξιολόγησαν το τελικό αποτέλεσμα που έφτασε στα χέρια τους. Στο πλατό ήταν κι ο Γιώργος Καράβας για να συντονίσει όλες τις ενέργειες. Η ψηφοφορία έτρεχε για όλη την εβδομάδα και το κοινό μπορούσε να ανατρέψει την βαθμολογία των κριτών. Ομως…

GNTM: Νικήτρια η Κυβέλη

Ο Γιώργος Καράβας ανακοίνωσε ότι το μοντέλο που βρέθηκε στην πρώτη θέση και κατέκτησε το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ, είναι η Κυβέλη Χατζηευστρατίου. Παράλληλα, η Κυβέλη εξασφάλισε ένα αυτοκίνητο Opel Mokka, κοσμήματα και ρολόι αξίας 20.000 ευρώ από το House of Jewels.

Η συνεργασία του GNTM με ένα εκ των κορυφαίων και πιο ισχυρών πρακτορείων μοντέλων, παγκοσμίως, το Elite Models London συνεχίζεται και προσφέρει ένα συμβόλαιο για το μοντέλο που κατέκτησε τον τίτλο του Greece’s Next Top Model.

Λίγα λόγια για την Κυβέλη Χατζηευστρατίου

Η Κυβέλη είναι 19 ετών και μεγάλωσε στην Κέρκυρα. Ως άνθρωπος είναι αρκετά οργανωτική, ρεαλίστρια και ανεξάρτητη. Υποστηρίζει τον φεμινισμό, απεχθάνεται την κοινωνική καταπίεση και ονειρεύεται έναν κόσμο, όπου οι γυναίκες θα έχουν ίσα δικαιώματα.

Στα 16 της, η Κυβέλη πόζαρε για πρώτη φορά στα πλαίσια μιας φωτογράφισης για κατάστημα ρούχων και την κέρδισε το modelling. Τελειώνοντας το σχολείο, αποφάσισε να αφήσει πίσω της τη ζωή στην Κέρκυρα και να μετακομίσει στην Αθήνα για να κάνει πραγματικότητα το όνειρό της. Θαυμάζει τη Ναόμι Κάμπελ για τον δυναμισμό και τον αυταρχικό χαρακτήρα της. Στον διαγωνισμό μπήκε με μοναδικό όπλο την αυτοπεποίθησή της και μεγάλο στόχο να γίνει ένα καταξιωμένο διεθνές μοντέλο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments