Lifestyle

Οργή προκαλεί ανάρτηση του Salt Bae στα social media

Οργή προκαλεί ανάρτηση του Salt Bae στα social media
"Βγάλε τα γυαλιά και πάρε ένα σπίτι στη μάνα σου!", σχολιάζουν οι χρήστες

Την οργή των χρηστών των social media έχει προκαλέσει ανάρτηση φωτογραφιών και βίντεο του διάσημου Τούρκου σεφ Salt Bae, από την πρόσφατη επίσκεψη στο σπίτι της μητέρας του, την οποία μάλιστα είχε να δει δύο χρόνια.

«Έχεις τόσα λεφτά και η μάνα σου δεν έχει σπίτι;», γράφουν μεταξύ άλλων στον Νουσρέτ Γκιοκτσέ, που έγινε διάσημος από τον τρόπο που αλατίζει το κρέας.

Στο βίντεο που πόσταρε φαινόταν το σπίτι των γονιών του, ένα σπίτι φτωχικό. Το βίντεο έχει συγκεντρώσει ήδη πάνω από 6 εκατομμύρια προβολές με πολλούς χρήστες να λένε πως θα έπρεπε να δώσει ένα μέρος από τα εκατομμύριά του για ένα νέο σπίτι για τη μητέρα του.

«Έχεις τόσα λεφτά, πώς γίνεται η μητέρα σου να μη μένει σε έπαυλη;». Με έναν άλλο να προσθέτει: «Μετά από 2 χρόνια; Γιατί; Και γιατί δεν αγοράζεις ένα καλύτερο σπίτι για τους γονείς σου. Είσαι πλούσιος τώρα». Ένας ακόμη έγραψε: «Αγόρασε στη μαμά σου ένα νέο σπίτι. Τι ντροπή! Κάνε κάτι γι’ αυτήν. Κρίμα να βλέπει τον γιο της που έχει τόσα λεφτά, να μην την επισκέπτεται και να την αφήνει να μένει σε ένα σπίτι σαν αυτό».

Κάτι που εξόργισε πολλούς χρήστες ήταν το γεγονός ότι δεν έβγαλε τα γυαλιά ηλίου: «Όταν πας στη μάνα σου βγάλε τα γυαλιά ηλίου», έγραψε κάποιος χρήστης «Βγάλε τα γυαλιά σου. Κούμπωσε το πουκάμισο. Έχεις τόσα πολλά λεφτά. Θα έπρεπε να επισκέπτεσαι τη μητέρα σου κάθε μήνα. Ντροπή». Κάποιοι έσπευσαν να υπερασπιστούν τον σεφ γράφοντας: «Ίσως είναι ευτυχισμένη σε αυτό το σπίτι. Μη βιάζεστε να κρίνετε».

Ο Salt Bae διαθέτει 15 εστιατόρια σε όλο τον κόσμο με διάσημους πελάτες, όπως ο Ντέιβιντ Μπέκαμ. Όσοι επισκέπτονται τα εστιατόριά του πληρώνουν χρυσά τα πιάτα του. Ενδεικτικά μια μπριζόλα ριμπ-άι κοστίζει 734 ευρώ. Σήμερα η περιουσία του φτάνει τα 16.000.000 ευρώ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments