Ελλάδα

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Αντιμέτωπος με κάθειρξη 10 ετών – «Εν κρυπτώ» η μεταφορά του στα δικαστήρια

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Αντιμέτωπος με κάθειρξη 10 ετών – «Εν κρυπτώ» η μεταφορά του στα δικαστήρια
Στάθης Παναγιωτόπουλος: Αντιμέτωπος με κάθειρξη 10 ετών – «Εν κρυπτώ» η μεταφορά του από και προς τα δικαστήρια

Αντιμέτωπος με ποινή κάθειρξης 10 ετών είναι πλέον ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μετά την απαγγελία κακουργηματικής κατηγορίας σε βάρος του από τον εισαγγελέα.

Ο παρουσιαστής τώρα δηλώνει μετανιωμένος και ζητά συγνώμη από τα θύματά του.

Στο δικαστικό μέγαρο της Θεσσαλονίκης οδηγήθηκε εν κρυπτώ, το ίδιο προσπάθησε και κατά την έξοδό του από εκεί. Ήταν ξαπλωμένος στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της ασφάλειας, σε μια προσπάθεια να γλιτώσει από τα φωτογραφικά φλας και τις τηλεοπτικές κάμερες.

Την ίδια ώρα, η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, κάνει φύλλο και φτερό τους υπολογιστές και τα κινητά τηλέφωνα του Στάθη Παναγιωτόπουλου, προσπαθώντας να χαρτογραφήσει τα ψηφιακά του πεπραγμένα.

Σύμφωνα με την αστυνομία από την έρευνα που ακολούθησε στην οικία του καθώς και από την κατοχή του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ηλεκτρονικός υπολογιστής και κινητό τηλέφωνο, τα οποία απεστάλησαν για εργαστηριακές εξετάσεις στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος.

Σύμφωνα με τη δικηγόρο της πρώτης καταγγέλλουσας, ακόμα κυκλοφορούν στο διαδίκτυο βίντεο και φωτογραφίες της με προσωπικές στιγμές που είχε με τον παρουσιαστή, ενώ λέει πως κακώς δεν ακολουθήθηκε η ίδια διαδικασία από τις αρχές και στη δική της περίπτωση.

Τις επόμενες τρεις ημέρες ο Στάθης Παναγιωτόπουλος θα παραμείνει κρατούμενος στην Υποδιεύθυνση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Τη Δευτέρα θα οδηγηθεί εκ νέου στα δικαστήρια ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί.

«Θεωρώ ότι έχει γίνει ένα νομικό άλμα. Αυτό ήταν ένα τεράστιο λάθος του» ανέφερε στην κάμερα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha ο δικηγόρος του Στάθη Παναγιώτοπουλου, κ. Δακούρας και πρόσθεσε πως: «έχει λήξει εδώ και χρόνια και δεν έχει καμία σχέση με τις αναρτήσεις που βρέθηκαν σε διάφορες ιστοσελίδες. Ζητάει συγγνώμη. Έχει μετανιώσει»

«Κάποιος άλλος τα ανέβασε, αλλά δεν ξέρω ποιος»

Σύμφωνα με πληροφορίες  ο παρουσιαστής Στάθης Παναγιωτόπουλος περιορίστηκε να πει στον ανακριτή ότι πράγματα «ανέβασε» τα ροζ βίντεο στο διαδίκτυο αλλά στο παρελθόν και δεν γνωρίζει πώς συνεχίζουν να υπάρχουν δημοσιευμένα.

«Εγώ ανέβασα τα βίντεο, αλλά τα κατέβασα πριν από τρία χρόνια. Κάποιος άλλος τα ανέβασε, αλλά δεν ξέρω ποιος» φέρεται να υποστήριξε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος στον ανακριτή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments