Lifestyle

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Έγινε αντιπαθητικός στο κοινό ο Άγγελος Μπράτης»

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Έγινε αντιπαθητικός στο κοινό ο Άγγελος Μπράτης»
Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Δε σε νοιάζουν τα νούμερα τηλεθέασης αλλά χάρη σε αυτά και τη δημοφιλία ενός αγαπημένου πρότζεκτ κατάφερες και εσύ να εξελιχθείς».

Ο Άγγελος Μπράτης, μετά τις ατυχείς  δηλώσεις που έκανε για τα χαμηλά  νούμερα τηλεθέασης του gntm και τις… κυρίες που ψωνίζουν από τα καλάθια, προκάλεσε την οργή του κοινού. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, τόνισε ότι με αυτές τις δηλώσεις έγινε αντιπαθητικός στο κοινό. Σταματίνα Τσιμτσιλή

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Χάρη στα νούμερα έγινε αυτός που είναι»

«Δε σε νοιάζουν τα νούμερα τηλεθέασης αλλά χάρη σε αυτά και τη δημοφιλία ενός τόσου αγαπημένου πρότζεκτ κατάφερες και εσύ να εξελιχθείς. Όπως ήσουν στο άρμα της καλής τηλεθέασης και εξελίχθηκες με αυτό το πρότζεκτ θα έπρεπε κάπως να σε νοιάζει και να λες «τι έγινε και φέτος δεν πήγαμε καλά;” Είναι αυτό που θες να δείξεις ότι δε σε νοιάζει αλλά…», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή κατέληξε λέγοντας: «Εγώ πιστεύω ότι χωρίς λόγο, ένας άνθρωπος που είχε πολύ χαμηλό προφίλ, που τον κυνηγάμε για συνεντεύξεις χωρίς λόγο τώρα στο τελείωμα του show που δεν έχει και τίποτα να προσφέρει, έγινε αντιπαθής σε μια μερίδα του κοινού ενώ είναι τόσο ταλαντούχος άνθρωπος».

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Ο κριτής του διαγωνισμού μόδας απάντησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, όμως οι δηλώσεις του εξόργισαν την Κατερίνα Καινούργιου

Οι δηλώσεις του: «Τα νούμερα τηλεθέασης δε με επηρεάζουν, όπως δε με επηρεάζουν και οι πωλήσεις, όπως δε με επηρεάζει η γνώμη μίας κυρίας που δεν έχει φορέσει ολομέταξα φορέματα και ψωνίζει από καλάθια», είπε χαρακτηριστικά.

«Μου είναι πολύ συμπαθής ο Άγγελος Μπράτης, με έχει συγκινήσει ουκ ολίγες φορές με τις συνεντεύξεις του, έχει μία απίστευτη ευγένεια. Δε μου άρεσαν καθόλου όλα αυτά που είπε. Για πρώτη φορά τον βλέπω πολύ υπερόπτη. Δε μου άρεσε αυτό που είπε ότι δεν τον νοιάζει η γνώμη μίας κυρίας που ψωνίζει από καλάθια», δήλωσε.

Στη συνέχεια, μίλησε για την προσωπική της εμπειρία, αποκαλύπτοντας πως και η ίδια έχει τύχει να ψωνίσει τόσο από μεγάλους οίκους όσο και από καλάθια. «Έχω ψωνίσει και από καλάθια και μεγάλους οίκους. Δεν ξέρω αν σας ενδιαφέρει η γνώμη μου, αλλά θα το πω. Υπάρχουν κυρίες, που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να αγοράσουν από μεγάλους οίκους και ψωνίζουν από τα καλάθια και είναι υπέροχες. Καλώς ή κακώς, κρινόμαστε από τα νούμερα της τηλεθέασης και γι’ αυτό πρέπει να πηγαίνουμε καλά, αλλά αν δεν πάνε καλά, μπορείς να βρεις έναν ωραίο τρόπο να μιλήσεις, όχι να το απαξιώσεις. Έχω πάθει σοκ. Για πρώτη φορά απογοητεύομαι από τον Άγγελο Μπράτη», κατέληξε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments