Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός χωρίς μάσκα «ρίχνει» πρόστιμο 300 ευρώ σε νεαρό επειδή δεν φοράει

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός χωρίς μάσκα «ρίχνει» πρόστιμο 300 ευρώ σε νεαρό επειδή δεν φοράει
Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός χωρίς μάσκα «ρίχνει» πρόστιμο 300 ευρώ σε νεαρό επειδή δεν φοράει

Αλαλούμ έχει προκληθεί με την άμεση ισχύ των νέων μέτρων, ιδιαίτερα αυτού που αφορά στην υποχρεωτική χρήση μάσκας και σε εξωτερικούς χώρους με το πρόστιμο να ανέρχεται στα 300 ευρώ.

Παρότι οι πολίτες στην πλειονότητά τους δεν την έχουν αποχωριστεί, κάποιοι ωστόσο φαίνεται ότι επιμένουν να ακολουθούν άλλους κανόνες, ακόμα κι αν είναι από την πλευρά του νόμου.

Κατά τη διάρκεια λοιπόν των ελέγχων που διενεργούνται από το πρωί στους δρόμους, το τηλεοπτικό συνεργείο της δημόσιας τηλεόρασης κατέγραψε ένα απίστευτο περιστατικό, στη Θεσσαλονίκη

Αστυνομικός κόβει πρόστιμο σε πολίτη επειδή δεν φορούσε μάσκα, ενώ όπως φαίνεται ούτε ο ίδιος τηρούσε τα μέτρα και δεν τη φορούσε.

Συγκεκριμένα, αν παρατηρήσει κάποιος το βίντεο θα διαπιστώσει πως και ο αστυνομικός της ομάδας «Πάνθηρας» και ο πολίτης είχαν μαζί τους μάσκα, ωστόσο κανένας από τους δύο δεν τη φορούσε. Το ίδιο φαίνεται να ισχύει και για τους περαστικούς που περνούσαν εκείνη την ώρα από το σημείο.

Ο αστυνομικός δεν την φορούσε σωστά, καθώς η μάσκα του δεν κάλυπτε ούτε το στόμα, ούτε τη μύτη, ενώ ο πολίτης δεν τη φορούσε καθόλου.

Το αποτέλεσμα ήταν ο αστυνομικός χωρίς μάσκα να επιβεβαιώσει πρόστιμο στον πολίτη -χωρίς μάσκα-, λέγοντας πως «με όλο το σεβασμό πρέπει να τηρούμε τους νόμους».

Με πρόστιμο 300 ευρώ κινδυνεύει και ο αστυνομικός

Αντιμέτωπος με πρόστιμο ύψους 300 ευρώ, αλλά και με Ένορκη Διοικητική Εξέταση θα έρθει ο Αστυνομικός,  καθώς σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται GrTimes, η απόφαση ελήφθη απευθείας από τον ίδιο τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης. Ωστόσο, ο Αστυνομικός φέρεται να δικαιολογήθηκε στους συναδέλφους του πως θόλωναν τα γυαλιά του όταν “έκοβε” την κλήση και γι αυτό αναγκάστηκε να την κατεβάσει για λίγο στο πηγούνι του, μέχρι να γράψει την παράβαση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments