Lifestyle

Μπουρδούμης: Ντύθηκε Άγιος Βασίλης και έκανε έκπληξη στο γιο του Αναστάση

Μπουρδούμης: Ντύθηκε Άγιος Βασίλης και έκανε έκπληξη στο γιο του Αναστάση
Μπουρδούμης: «Ο Άη-Βασίλης να συναντήσει τον γιό μου και να του δώσει αυτοπροσώπως το δώρο του! Χρόνια πολλά πρίγκηπα μου».

Η μαμά τραβούσε με το κινητό και ο γλυκός μπαμπάς ντύθηκε Άγιος Βασίλης, χτύπησε την πόρτα και ο μικρός Αναστάσης αρχικά τρόμαξε επειδή δεν το περίμενε, όμως στη συνέχεια του έδωσε την πιπίλα του… και ξετρελάθηκε που ανήμερα Χριστουγέννων εμφανίστηκε ο Άγιος Βασίλης στο σπίτι τους. Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός Μπουρδούμης ανάρτησε μία φωτογραφία ο οποίος είναι μεταμφιεσμένος σε Άγιο Βασίλη και κρατά στην αγκαλιά του τον γιο του Αναστάση.

Ειδικότερα , στη περιγραφή της φωτογραφίας έγραψε χαρακτηριστικά: «Ένα παιδικό μου όνειρο πραγματοποιήθηκε! Ο Άη-Βασίλης να συναντήσει τον γιό μου και να του δώσει αυτοπροσώπως το δώρο του! Χρόνια πολλά πρίγκηπα μου! Χρόνια πολλά σε όλους! Καλά Χριστούγεννα με υγεία και αγάπη».

Η φωτογραφία:

Μπουρδούμης

Μπουρδούμης: Λίγα Λόγια για τον ηθοποιό

Έκανε το ντεμπούτο του στην τηλεόραση μέσα από την σειρά ”Η συκοφαντία του αίματος”. Ακολούθησαν guest εμφανίσεις στις πετυχημένες σειρές Άκρως Οικογενειακόν, Κόκκινος Κύκλος, Το Κόκκινο Δωμάτιο και Επτά Θανάσιμες Πεθερές. Έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τις σειρές Λούφα και παραλλαγή και Βέρα στο δεξί. Ο πρώτος του πρωταγωνιστικός ρόλος ήρθε μέσα από την σειρά Έχω ένα μυστικό στον ρόλο του Δημήτρη Παπαμιχαήλ. Ακολούθησαν οι πετυχημένες σειρές Η Ζωή της Άλλης και Κλεμμένα Όνειρα. Ένας από του πιο γνωστούς του ρόλους είναι αυτός του Κωνσταντίνου Τριανταφύλλου στην σειρά Το σόι σου, ένας ρόλος που τον καθιέρωσε και αγαπήθηκε από το ευρύ κοινό.

Μπουρδούμης

Έκανε το ντεμπούτο του στον κινηματογράφο μέσα από την ταινία ”Η διακριτική γοητεία των αρσενικών”. Συμμετείχε στην δημοφιλή ταινία ”Μόλις Χώρισα”, που ήταν και η πιο γνωστή του ταινία. Το 2017 επέστρεψε στον κινηματογράφο για την ταινία ”Ο θησαυρός”, ενώ έχει παίξει και σε 3 τηλεταινίες. Στο θέατρο ο ηθοποιός έκανε το ντεμπούτο του μέσα από το μιούζικαλ Grease. Από μικρή ηλικία άρχισε να ερμηνεύει ρόλους αρχαίας τραγωδίας στην Επίδαυρο.Έχει συμμετάσχει σε πολλές θεατρικές παραγωγές και έχει συνεργαστεί από την αρχή της θεατρικής του καριέρας με σπουδαίους ηθοποιούς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments