Διεθνή

Nικόλ Κίντμαν: Το Χόλιγουντ πιστεύει ότι μια γυναίκα μετά τα 40 έχει τελειώσει

Nικόλ Κίντμαν: Το Χόλιγουντ πιστεύει ότι μια γυναίκα μετά τα 40 έχει τελειώσει
Με αφορμή την ταινία Being the Ricardos, η Κίντμαν μιλά για την καριέρα μιας γυναίκας που μεγαλώνει. 

Για τις στιγμές που της έκλεισαν την πόρτα σε κάστινγκ, λόγω της ηλικίας της, μίλησε η ηθοποιός Νικόλ Κίντμαν.

Με αφορμή την ταινία Being the Ricardos, στην οποία η Κίντμαν υποδύεται τη σαρωτική κωμικό Λούσιλ Μπολ, που κυριάρχησε τη δεκαετία του ’50, στο I love Lucy, μια από τις κορυφαίες σειρές της αμερικανικής τηλεόρασης, η Κίντμαν μιλά για την καριέρα μιας γυναίκας που μεγαλώνει. 

Μιλώντας στο περιοδικό Dujour, η 54χρονη σταρ περιέγραψε το πώς μεγαλώνει και βλέπει τη ζωή.

«Υπάρχει μια κοινή πεποίθηση στη βιομηχανία του Χόλιγουντ, ως γυναίκα ηθοποιός, στα 40 περίπου, έχεις τελειώσει».

Και πρόσθεσε: «Ποτέ δεν κάθισα να ακούσω κάποιον να μου λέει, “Έχεις περάσει την ημερομηνία λήξης”, αλλά υπήρξαν φορές που εισέπραξα άρνηση και η πόρτα έκλεισε».

Νωρίτερα φέτος, η Κίντμαν παραδέχτηκε ότι «προσπάθησε να παρακάμψει» να υποδυθεί τη Λουσίλ Μπολ στο Being the Ricardos του Aaron Sorkin μετά την αντίδραση που προκλήθηκε από την επιλογή της για το ρόλο.

Η ταινία, που κυκλοφόρησε στις 10 Δεκεμβρίου, ακολουθεί την ιστορία του power couple του Χόλιγουντ Λούσιλ Μπολ και Ντέζι Αρνάζ (Javier Bardem) που αντιμετωπίζουν μια σειρά από προσωπικές και επαγγελματικές κρίσεις που απειλούν την καριέρα, τη σχέση τους και την επιτυχία τους στην τηλεοπτική εκπομπή.

Πέρα όμως από τη σχέση και τον γάμο τους, η ταινία παρουσιάζει και τον ρατσισμό που δεχόταν ο Ricardo, ο οποίος ήταν Κουβανός και τη μάχη της Ball να τον κρατήσει στο σόου, παρά τις αντιδράσεις. Στην πραγματικότητα το ζευγάρι ήταν παντρεμένο από το 1940 μέχρι το 1960, κατά τη διάρκεια του οποίου γάμου είχαν αγαπηθεί πολύ από το κοινό. 

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Κίντμαν είπε ότι στην αρχή δεν είχε άγχος για την ανάληψη του ρόλου, λέγοντας: «Αρχικά είναι σαν να έγραψε ο Aaron Sorkin αυτό το σενάριο που διαβάζεις και δεν μπορείς να το αφήσεις κάτω. Και λέω σε όλους: «Αν μπορείτε να πάρετε στα χέρια σας αυτό το σενάριο, διαβάστε το, γιατί είναι τόσο καλό. Είναι τόσο καλό όσο ένα υπέροχο μυθιστόρημα».

«Όταν όμως προχωρήσαμε στα γυρίσματα, είπα “Σε τι είπα ναι;”. Όλοι πιστεύουν ότι δεν έχω δίκιο, οπότε θα προσπαθήσω να το παρακάμψω».

Όμως όπως λέει η σταρ, κανείς από την παραγωγή δεν την άφησε να βυθιστεί στην απογοήτευση. Ο ίδιος ο σκηνοθέτης είπε ότι την επέλεξε επειδή ήθελε κάποια να πλησιάσει και να κατανοήσει τον χαρακτήρα, παρά κάποια που να παριστάνει ότι είναι η Λούσιλ Μπολ και απλώς να μιμείται τις κινήσεις της.

Η ταινία έκανε πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 10 Δεκεμβρίου, ενώ προβάλλεται και στο Amazon Prime Video.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments