Lifestyle

Μάρκος Σεφερλής – Έλενα Τσαβαλιά: Οικογενειακή ευτυχία

Μάρκος Σεφερλής – Έλενα Τσαβαλιά: Οικογενειακή ευτυχία
Μάρκος Σεφερλής - Έλενα Τσαβαλιά: «Καλά Χριστούγεννα από τη δική μας οικογένεια…στη δική η δική σας!», έγραψε η Τσαβαλιά σε σχετική ανάρτηση στα social media.

Η Έλενα Τσαβαλιά και ο Μάρκος Σεφερλής είναι από τα πιο αξιαγάπητα ζευγάρια της showbiz, με το ζευγάρι να βρίσκεται στην καλύτερη περίοδος του γάμου του, τόσο στην προσωπική του ζωή, έχοντας δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια, όσο και στα επαγγελματικά του, με κάθε «βήμα» να κάνει τεράστια επιτυχία. Μάρκος Σεφερλής - Έλενα Τσαβαλιά

Και οι δύο δείχνουν να  είναι εξαιρετικά ενεργοί στα social media και δε σταματούν, σε καθημερινή βάση, να αναρτούν στιγμιότυπα, είτε από όσα συμβαίνουν στην οικογένειά τους είτε με πιθανές εξελίξεις σε όσα καταπιάνονται, με τον κωμικό ειδικά να δείχνει να επεκτείνει την τηλεοπτική του παρουσία.

Η χριστουγεννιάτικη φωτογραφία:

Αυτή την φορά, όμως, ανέβασαν με τη σειρά τους μια φωτογραφία από το σπίτι τους, ελέω και των εορταστικών ημερών. Ο Σεφερλής και η Τσαβαλιά με το γιο τους, Χάρη, βρήκαν χρόνο για να περάσουν μαζί στα Χριστούγεννα, στέλνοντας παράλληλα τις ευχές τους σε όλο τον κόσμο.

«Καλά Χριστούγεννα από τη δική μας οικογένεια…στη δική η δική σας!», έγραψε η Τσαβαλιά σε σχετική ανάρτηση στα social media με φόντο το χριστουγεννιάτικο δέντρο, που κοσμεί το σαλόνι τους.

Το καυτό βίντεο με τις 196.000.000 προβολές

Ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά είναι ένα από τα πιο γνωστά ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ και πρόκειται για δύο άτομα για τα οποία έχουν γραφτεί τόσα πολλά σενάρια χωρισμού και τσακωμού.

Και παρότι δεν βλέπουμε να απαντούν σε δημοσιεύματα, η Έλενα Τσαβαλιά πήρε θέση για τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν να παίρνουν διαζύγιο. «Δεν έχω κινηθεί δικαστικά γιατί δεν μπορείς στην Ελλάδα να βρεις άκρη εύκολα. Πρέπει να περάσουν πάρα πολλά χρόνια, να κάνεις πάρα πολλά δικαστήρια, γιατί έχουμε κάνει για άλλο λόγο σε σχέση με το παιδί, να φας τουλάχιστον πέντε χρόνια από τη ζωή σου, να τρέχεις στα δικαστήρια, να πληρώνεις και να μην βρίσκεις άκρη».

«Εμάς μας χωρίζουν από το 2010 και αυτό γιατί σταμάτησα να παίζω στο Δελφινάριο και πήγα διακοπές με το παιδί. Γιατί με το παιδί μέχρι τότε, ο Χάρης ο οποίος γεννήθηκε το 2004 , μέχρι το 2010 δεν είχαμε πάει ποτέ διακοπές. Και λέω τότε στον Μάρκο κάποια στιγμή ότι εμείς δεν έχουμε έχουμε δει ποτέ το παιδί να κάνει μια βουτιά. Δεν γίνεται αυτό το πράγμα. Πρέπει κάποιος να είναι δίπλα του».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments