Lifestyle

Ελίφ – Επεισόδιο 999: Όσα θα δούμε σήμερα

Ελίφ – Επεισόδιο 999: Όσα θα δούμε σήμερα
Ελίφ – Επεισόδιο 999: Η Μελέκ πηγαίνει στην έπαυλη να βοηθήσει τη Ματσιντέ και καταλαβαίνει πως κάτι δεν πάει καλά.

Ελίφ – Επεισόδιο 999

Η κατάσταση της υγείας της Ματσιντέ χειροτερεύει μέρα με τη μέρα. Αποφασίζει να γράψει για τον εαυτό της, τη ζωή της, τη Μελέκ και την Ελίφ ώστε να θυμάται τα γεγονότα σε περίπτωση που τα ξεχάσει όλα.

Η Μελέκ πηγαίνει στην έπαυλη να βοηθήσει τη Ματσιντέ και καταλαβαίνει πως κάτι δεν πάει καλά. Η Ματσιντέ αποφασίζει να της μιλήσει για τον Γιουσούφ και την οικογένειά του, χωρίς να ξέρει ότι η Μελέκ, που αναζητά, στέκεται ακριβώς μπροστά της.

Ελίφ – Επεισόδιο 999

Η Κιγιμέτ ακούει πως η Ματσιντέ αναζητά μια γυναίκα και αναρωτιέται ποια είναι. Η συζήτηση της Ματσιντέ και της Μελέκ διακόπτεται από την Ελίφ, πριν προλάβει η Ματσιντέ να κάνει τις αποκαλύψεις της και να λυθεί ανάμεσά τους μια μεγάλη παρεξήγηση.

Ο Σαφάκ αποφασίζει να κόψει κάθε γέφυρα επικοινωνίας με τη Ζουλιντέ και μάλιστα της επιστρέφει το κασκόλ, που του είχε πλέξει. Η Ζουλιντέ νιώθει πιο μόνη από ποτέ, τώρα που ο Σαφάκ φεύγει και ο Εμιρχάν είναι τόσο απόμακρος. Μαγειρεύει το αγαπημένο φαγητό του Εμιρχάν για να τα βρει μαζί του αλλά ο Τουφάν έχει άλλα σχέδια για τον μικρό και με αυτό τον τρόπο θα εκδικηθεί και τη Ζουλιντέ. Όμως ο Τουφάν ενοχλείται από την ευγενική και αθώα συμπεριφορά του Εμιρχάν…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments