Αθλητισμός

Βαλμπουενά: Κέρδισε τη δικαστική διαμάχη με τη Μαρσέιγ

Βαλμπουενά: Κέρδισε τη δικαστική διαμάχη με τη Μαρσέιγ
Βαλμπουενά: Ο παίκτης των ερυθρολεύκων βγήκε νικητής μετά από πολλά χρόνια στην δικαστική διαμάχη κόντρα στην Μαρσέιγ.

Ο Ματιέ Βαλμπουενά νίκησε στη δικαστική διαμάχη που είχε με την Μαρσέιγ. Η Γαλλική ομάδα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να αποπληρώσει το χρέος της. Οι δυο πλευρές βρισκόντουσαν σε δικαστική διαμάχη εδώ και αρκετό καιρό και ο λόγος είναι ότι η Μαρσέιγ του όφειλε χρήματα όταν αποφάσισε να αποχωρήσει για την Ντινάμο Μόσχας.

Συγκεκριμένα τα λεφτά αυτά έχουν να κάνουν με το ποσό της τάξεως των 568.000 ευρώ για την περίοδο 2006-2014. Ο Γάλλος είχε κάνει συμφωνία με την Μαρσέιγ αυτό το ποσό να καρπωθεί στον ατζέντη του ποδοσφαιριστή από τον σύλλογο και όχι από τον ίδιο, κάτι το οποίο όμως δεν τήρησε η ομάδα. Έτσι ξεκίνησαν τα δικαστήρια μεταξύ των δύο πλευρών, αφού ο Βαλμπουενά αναγκάστηκε να πληρώσει ο ίδιος το ποσό, που τελικά όμως του επιστρέφεται τώρα.

Η υπόθεση με το ροζ βίντεο και τον Μπενζεμά

Βέβαια ο Βαλμπουενά δεν είχε αναμετρηθεί μόνο για αυτό στα δικαστήρια με την Μαρσέιγ. Παλιότερα είχε βρεθεί στα δικαστήρια με τον Καρίμ Μπενζεμά για την υπόθεση του “ροζ” βίντεο του πρώην συμπαίκτη του, Ματιέ Βαλμπουενά. Η υπόθεση ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2014, όταν ο Βαλμπουενά άλλαξε κινητό τηλέφωνο. Ο ποδοσφαιριστής δεν ήθελε να ασχοληθεί προσωπικά με τη μεταφορά των δεδομένων και ζήτησε από τον Αξέλ Ανγκό, ένα είδος τεχνίτη να το κάνει.

Κατά τη διάρκεια του εγχειρήματος ο Ανγκό, ο οποίος έχει πολλά χρέη, βρήκε ένα βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου του Βαλμπουενά και σχεδίασε να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία για να βελτιώσει την οικονομική του κατάσταση. Υπολογίζοντας στη «γενναιοδωρία του Βαλμπουένα», όπως είπε στις ανακρίσεις, ήλπιζε να αποκτήσει «τουλάχιστον 25 χιλιάδες ευρώ».

Ο Ανγκό αντιγράφει το βίντεο σε έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο και στη συνέχεια επικοινωνεί με τον Καρίμ Ζενατί, παιδικό φίλο και προστατευόμενο του Καρίμ Μπενζεμά. Ο Ζενατί ελπίζει ότι ο Μπενζεμά θα πείσει τον Βαλμπουενά να πληρώσει, αλλά ο τελευταίος καταθέτει αμέσως καταγγελία στην αστυνομία, η οποία ελέγχει τα τηλέφωνα.

Στις 6 Οκτωβρίου 2015, πριν από τον αγώνα Γαλλία-Αρμενία, ο Μπενζεμά μίλησε στον Βαλμπουενά και του εξήγησε ότι μπορεί να τον παρουσιάσει σε «έναν άνθρωπο εμπιστοσύνης», που μπορεί να τον βοηθήσει να διαχειριστεί την κατάσταση.

Ο Μπενζεμά, που μίλησε για «πολύ επικίνδυνους ανθρώπους», τηλεφωνεί ύστερα στον παιδικό του φίλο Ζενατί και λέει ότι «ο Βαλμπουένα δεν μας παίρνει στα σοβαρά». Ο Μπενζεμά και ο Ζενατί γέλασαν με τον Βαλμπουενά, με τον Γάλλο επιθετικό – όπως αναφέρει η εφημερίδα – να λέει ότι «θα τον πάρουν με τις ντομάτες» και τον Ζανετί να απαντά πως «αν δεν θέλει τη βοήθειά μας, θα ασχοληθεί με τα πιράνχα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments