Αθλητισμός

Παναθηναϊκός – Ζαλγκίρις: Οριστική αναβολή στο ματς – Ο κορωνοϊός αποδεκάτισε τους Πράσινους

Παναθηναϊκός – Ζαλγκίρις: Οριστική αναβολή στο ματς – Ο κορωνοϊός αποδεκάτισε τους Πράσινους
Χωρίς τέλος τα προβλήματα για τον Παναθηναϊκό. Μετά το πρόστιμο των 33.000 ευρώ, ο κορωνοϊός αποδεκάτισε την ομάδα και οδήγησε σε αναβολή το παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις

Πολλά προβλήματα αντιμετωπίζει στο τέλος της χρονιάς ο Παναθηναϊκός. Μετά το πρόστιμο των 33.000 ευρώ για τα έκτροπα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ο κορωνοϊός ήρθε για να βάλει “το κερασάκι”.

Οι Πράσινοι, με τον έναν μετά τον άλλον παίκτες να νοσούν απέμειναν με μόλις 6, μετά και τη θετική διάγνωση που έγινε σε άλλα τρία μέλη της ομάδας.

Όπως ήταν αναμενόμενο η Euroleague ανακοίνωσε την αναβολή του παιχνιδιού με τη Ζαλγκίρις, που ήταν προγραμματισμένο για απόψε στις 21:00.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει πως έπειτα από τον νέο μοριακό έλεγχο που διενεργήθηκε τρία ακόμη μέλη της ομάδας μας διαγνώστηκαν θετικά στον COVID-19.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται στα δέκα, από τα οποία τα εφτά αφορούν αθλητές μας (εκ των δεκατριών διαθέσιμων) και τα τρία μέλη του επιτελείου μας.

Από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ακολουθούνται όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα διαχείρισης κρουσμάτων.

Αυτός είναι ο πέμπτος αγώνας της 18ης αγωνιστικής που αναβλήθηκε, μετά από τα Φενέρμπαχτσε – Ρεάλ Μαδρίτης, Ολυμπιακός – ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αρμάνι Μιλάνο – Άλμπα Βερολίνου και Βιλερμπάν – Μπάγερν Μονάχου

Το πρωτόκολλο της Euroleague

Οι νοσούντες παίκτες πρέπει να απέχουν από αγώνες για 14 μέρες. Εάν και εφόσον βγουν δύο αρνητικά τεστ στο μεσοδιάστημα των δύο εβδομάδων, τότε θα έχει το δικαίωμα μόνο να πραγματοποιεί προπονήσεις.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments