Ελλάδα

Μπουζούκια στη Λάρισα: Έκαναν δυο μέρες νωρίτερα Πρωτοχρονιά, λόγω μέτρων

Μπουζούκια στη Λάρισα: Έκαναν δυο μέρες νωρίτερα Πρωτοχρονιά, λόγω μέτρων
Άλλαξαν τον χρόνο δύο μέρες νωρίτερα, αλλά πρόλαβαν να το διασκεδάσουν

Απίστευτο κι όμως ελληνικό!

Οι εξαγγελίες και η άμεση εφαρμογή των νέων μέτρων, λόγω της ταχύτατης εξάπλωσης της μετάλλαξης Όμικρον, ανάγκασαν πολλούς να επαναπρογραμματίσουν ή ακόμα και να ακυρώσουν τα σχέδιά τους για το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν. Ωστόσο ήταν και κάποιοι, οι οποίοι μάλλον επιστράτευσαν το αθάνατο ελληνικό δαιμόνιο και βρήκαν την εναλλακτική λύση.

Ποια είναι αυτή;

Μα να γιορτάσουν την Πρωτοχρονιά, δύο μέρες νωρίτερα!

Ένα κέντρο διασκέδασης στη Λάρισα, έκανε δύο μέρες νωρίτερα το πάρτι της Πρωτοχρονιάς για να προλάβει τα μέτρα με την κατάργηση της μουσικής.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το kosmolarissa.gr, το μαγαζί ενόψει της διακοπής λειτουργίας του αποφάσισε να βγάλει τα… σπασμένα, κάνοντας νωρίτερα το πάρτι της Πρωτοχρονιάς.

Λίγο μετά την ανακοίνωση των νέων περιορισμών λοιπόν έκανε την παρακάτω ανάρτηση στους λογαριασμούς που διατηρεί στα social media.

«Τετάρτη βράδυ 29 /12 το πάρτι της Πρωτοχρονιάς νωρίτερα δυο μέρες. Ανοίγουμε απόψε σε πείσμα των καιρών. Ελάτε να το ξημερώσουμε». Από τα βίντεο που κυκλοφορούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φαίνεται πως αρκετοί κάτοικοι της περιοχής αποφάσισαν να πάνε εκεί για μία τελευταία νύχτα διασκέδασης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments