Lifestyle

Φαίη Σκορδά: «Όχι, δεν θα το παίξουμε, πάμε σε άλλο θέμα»

Φαίη Σκορδά: «Όχι, δεν θα το παίξουμε, πάμε σε άλλο θέμα»
Φαίη Σκορδά: Μόλις άκουσε την αναφορά για το παιδί, παρενέβη και ζήτησε από τους συνεργάτες της να μην παίξουν το συγκεκριμένο θέμα και να προχωρήσουν.

Για τα καυτά φιλιά της Αγγελικής Ηλιάδη με τον Γρηγόρη Αναστασιάδη άνοιξαν συζήτηση στο Πρωινό. Όπως εξελίχθηκε το θέμα και αυτά που ακούστηκαν στον τηλεοπτικό αέρα δεν άρεσαν καθόλου στη παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά που έκοψε το θέμα και ζήτησε να μην παιχτεί ποτέ.

Τι είπε η πρώην κουνιάδα για τα καυτά φιλιά της

Ειδικότερα, έγινε αναφορά στη Λίτσα Λαζαρίδη, πρώην κουνιάδα της Αγγελικής Ηλιάδη, που έχει γίνει έξαλλη με τα φιλιά της τραγουδίστριας. «Ούτε θέλω να τη δω, ούτε θέλω να την ξέρω, αυτά είναι ρεζιλίκια, ρεζιλεύεται το παιδί στο σχολείο», ήταν η δήλωση της Λίτσας Λαζαρίδη που μετέφερε στον αέρα η Φωτεινη Πετρογιάννη. Μόλις η Φαίη Σκορδά άκουσε την αναφορά για το παιδί, παρενέβη και είπε όχι. Ζήτησε από τους συνεργάτες της να μην παίξουν το συγκεκριμένο θέμα και να προχωρήσουν στο επόμενο.

Ξέσπασε η πρώην πεθερά της, μητέρα του δολοφονημένου επιχειρηματία Μπάμπη Λαζαρίδη

«Τα έχω χαμένα. Όταν είδα το βίντεο αυτό να κυκλοφορεί από εκπομπή σε εκπομπή και να το σχολιάζουν όλοι τρελάθηκα. Όταν δολοφονήθηκε ο Μπάμπης πριν από 13 χρόνια μπροστά στα μάτια της, εμείς ήμασταν οι πρώτοι μετά από μερικούς μήνες που της είπαμε να φτιάξει τη ζωή της γιατί ήταν νέα κοπέλα, αλλά όχι έτσι. Ντροπή της, τι άλλο θα μας δείξει», υπογράμμισε η ίδια μιλώντας στο Πρώτο Θέμα.

Φαίη Σκορδά

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Κάνει ό,τι θέλει η Αγγελική Ηλιάδη, δεν υπολογίζει τίποτα και κανέναν, όμως δεν είναι έτσι γιατί έχει δυο παιδιά. Εμείς ως παππούδες του Μπαμπίνου της έχουμε κάνει τρία δικαστήρια, τα οποία έχουμε κερδίσει, προκειμένου να βλέπουμε το παιδί. Παρ’ όλα αυτά εκείνη συνεχίζει να μας το στερεί και να μην μας αφήνει να το βλέπουμε. Έχουμε να δούμε το παιδί από τότε που ο Μπάμπης έκλεισε έξι μήνες δολοφονημένος».

«Το παιδί μας μπροστά στα μάτια της δολοφονήθηκε κι εκείνη δεν έκανε τίποτα για να βρεθούν εκείνοι που τον σκότωσαν. Τώρα, για τα χάλια αυτά τι να της πω, ότι κάνει καλά; Ε, όχι, ντροπή της να ξεφτιλίζει τα παιδιά της. Σήμερα είναι 44 ετών, σε λίγα χρόνια 50 και μπλέκει με νεότερους. Άσε που από αυτά που έχει κάνει στο πρόσωπό της σε λίγο δεν θα την γνωρίζουμε» κατέληξε η Μαρία Λαζαρίδη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments