Trash

Σοφία Μανουσάκη: Στο μουσικό κουτί τραγούδησε μαζί με τον Στέφανο Κορκολή και τον Δημήτρη Μπάση

Σοφία Μανουσάκη: Στο μουσικό κουτί τραγούδησε μαζί με τον Στέφανο Κορκολή και τον Δημήτρη Μπάση
Σοφία Μανουσάκη: Η ταλαντούχα και εξαιρετική ερμηνεύτρια της νεότατης γενιάς μάγεψε το κοινό αποσπώντας πολύ θετικά σχόλια με την εμφάνιση της.

Όταν ο Στέφανος Κορκολής συναντά τον Δημήτρη Μπάση, τα ποπ κομμάτια της δεκαετίας του 1990 γίνονται ένα  με τα πιο χιλιοτραγουδισμένα λαϊκά τραγούδια. Μια εξαιρετική μουσική συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο «Μουσικό Κουτί» χθες Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2021, στις 22:00 στην ΕΡΤ1. Ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Ρένα Μόρφη υποδέχτηκαν πολύ θερμά  τον Στέφανο Κορκολή, τον Δημήτρη Μπάση και την Σοφία Μανουσάκη οι οποίοι τραγούδησαν κομμάτια και διασκευές μεγάλων καλλιτεχνών που τους ενώνουν, αλλά και επιτυχίες από το προσωπικό τους ρεπερτόριο. Σοφία Μανουσάκη

Η Σοφία Μανουσάκη, η ταλαντούχα και εξαιρετική ερμηνεύτρια της νεότατης γενιάς μάγεψε το κοινό αποσπώντας πολύ θετικά σχόλια. Διαφορετικές γενιές, διαφορετικές μουσικές αφετηρίες και διαδρομές, αλλά όλοι τους με το ίδιο πάθος και αφοσίωση στη μουσική και στο τραγούδι.

Το τελευταίο «Μουσικό Κουτί» της φετινής χρονιάς

Στο πιο γιορτινό και φωτεινό «Μουσικό Κουτί» και το τελευταίο της φετινής χρονιάς συνδυάζονται αρμονικά το διαχρονικό «Σκόνη Και Θρύψαλα» του Στέφανου Κορκολή με το «Κάθε Μέρα», την καινούργια επιτυχία του Δημήτρη Μπάση και το «Τώρα Κι Εγώ Θα Ζήσω» της Χαρούλας Αλεξίου με το «The Best» της Tina Turner.

«Κάθε Φορά Που Με Κοιτάζεις». Έχουν περάσει σχεδόν είκοσι χρόνια από τότε που ο Στέφανος Κορκολής κάθισε στο πιάνο και η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στάθηκε πίσω από το μικρόφωνο για να ερμηνεύσει αυτή τη μεγάλη επιτυχία.

Τώρα, ο συνθέτης βρίσκεται ξανά στην αγαπημένη του θέση. Στο πρώτο κουπλέ η Σοφία Μανουσάκη, μετά ο Νίκος Πορτοκάλογλου, η Ρένα Μόρφη και ο Δημήτρης Μπάσης. Σοφία Μανουσάκη

Στέφανος Κορκολής: «Δεν κρατάω τίποτα από τη φετινή χρονιά και θέλω να την ξεχάσω»

Ο Στέφανος Κορκολής είναι ένας εξαιρετικός συνθέτης και πιανίστας με κλασικές σπουδές και με πλούσια διαδρομή από τη δεκαετία του ‘80 μέχρι σήμερα, τολμώντας να πειραματιστεί σε πολλά διαφορετικά μουσικά στυλ και ως ερμηνευτής, αλλά και ως συνθέτης μεγάλων επιτυχιών.

«Δεν κρατάω τίποτα από τη φετινή χρονιά και θέλω να την ξεχάσω. Την πρώτη φορά στο κλείσιμο εκμεταλλεύτηκα τον χρόνο και έγραψα μουσική, αλλά τη δεύτερη φορά δεν ήθελα να ακουμπήσω το πιάνο, είχα πάθει άρνηση. Έπρεπε να συμβεί κάτι για να με “ξυπνήσει”, το οποίο ευτυχώς συνέβη και με ξαναέβαλε στις νότες μου», λέει κάνοντας τον απολογισμό της χρονιάς και απαντά στο δίλημμα αν θα ήθελε ο Άγιος Βασίλης να του χαρίσει μαθήματα πιάνου από τον Σοπέν ή τον Μπιλ Έβανς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments