Ελλάδα

Φώφη Γεννηματά: Το συγκινητικό μήνυμα του συζύγου της για τη νέα χρονιά

Φώφη Γεννηματά: Το συγκινητικό μήνυμα του συζύγου της για τη νέα χρονιά
Φώφη Γεννηματά: Ο σύζυγός της επέλεξε να στείλει ένα συγκινητικό μήνυμα για την μεγάλη απώλεια του 2021 και να ζητήσει από το 2022 υγεία για όλους.

Η χρονιά του 2021 έκλεισε με έναν πολύ άσχημο επίλογο για τον Ανδρέα Τσούνη και την πολιτική ζωή της χώρας, καθώς έφυγε από την ζωή η Φώφη Γεννηματά. Μια μεγάλη απώλεια τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε οικογενειακό αφού άφησε πίσω της τρία ορφανά παιδιά.

Ο σύζυγός της επέλεξε να μοιραστεί τα συναισθήματά του για τη «χειρότερη χρονιά» της οικογένειάς του, αλλά και μία ευχή για «κάτι καλύτερο» το 2022. «Το 2021 ήταν για την οικογένεια μας η χειρότερη χρονιά» έγραψε ο Ανδρέας Τσούνης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

«Στο κατώφλι του Νέου Έτους το μόνο που θέλεις να ελπίζεις είναι το 2022 να φέρει κάτι καλύτερο. Κυρίως με Υγεία. Καλή Χρονιά» κατέληξε ο σύζυγος της Φώφης Γεννηματά.

Η δημοσίευση του:

Η γνωριμία μαζί του

Η Φώφη Γεννηματά δήλωνε για εκείνον στο παρελθόν: «Με τον Ανδρέα μας δένει η τρέλα μας. Εκτός από τον έρωτα, κακά τα ψέματα, μας δένουν οι καλές και οι δύσκολες στιγμές κι εμείς δεν περάσαμε και λίγα. Και ο τρόπος που τα αντιμετωπίσαμε έχουν ως αποτέλεσμα αυτή η… κολόνια να κρατάει τόσα χρόνια. Καθένας φτιάχνει τη δική του συνταγή. Είναι θέμα χημείας. Τα συστατικά; Έρωτας, κατανόηση, εκτίμηση, σεβασμός, βαθιά αγάπη. Υστέρα από όλα αυτά, όπως καταλαβαίνετε, την Αιμιλία θα τη συμβούλευα να ερωτευτεί με όλη της την ψυχή και να αγαπήσει με όλο της το είναι».

Φώφη Γεννηματά

Η Αιμιλία Ντέκα είναι η μεγάλη κόρη της Φώφης Γεννηματά από τον γάμο της με τον πρώτο της σύζυγο, Αλέξανδρο Ντέκα. Η ίδια είναι σήμερα 24 ετών, αρχιτέκτονας στο επάγγελμα. Η Φώφη Γεννηματά απέκτησε δύο ακόμα παιδιά με τον Ανδρέα Τσούνη, τον 17χρονο σήμερα Γιώργο και τη 15χρονη Κατερίνα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments