Ελλάδα

Τρίκαλα: Viral έγινε φαρμακείο για τον ξεχωριστό τρόπο που διενεργεί τα rapid tests

Τρίκαλα: Viral έγινε φαρμακείο για τον ξεχωριστό τρόπο που διενεργεί τα rapid tests
Τρίκαλα: Στόχος η ασφάλεια του πελάτη όσο και του ατόμου που διενεργεί το τεστ, από τους πρώτους που δοκίμασαν αυτό τον τρόπο testing ήταν οι Ινδοί.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν οι φωτογραφίες και τα βίντεο ενός φαρμακείου στα Τρίκαλα που βρήκε έναν πολύ μοναδικό και ξεχωριστό τρόπο για να νιώθουν όλοι ασφαλείς και να μην τίθεται σε κίνδυνο κανενός η ζωή ούτε των πελατών που κάνουν το rapid test, αλλά ούτε και των εργαζόμενων που το διενεργούν. Τρίκαλα

Ο πιο ασφαλής τρόπος

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του trikalavoice.gr στήθηκε ένας εξωτερικός πάγκος στο φαρμακείο στα Τρίκαλα, με τον υπάλληλο να εισέρχεται σε αυτό και πίσω από ένα τζαμάκι με τον ίδιο μόνο να έχει οπτική επαφή και φορώντας τα ειδικά γάντια τα οποία παραμένουν σταθερά στο σημείο, κάνει με απλό, εύκολο,γρήγορο και ασφαλή τρόπο το τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού.

«Δημιουργήσαμε αυτό τον χώρο ώστε να γίνεται η δειγματοληψία με ασφάλεια» δήλωσε στην ΕΡΤ κ. Κουλουρίδας περιγράφοντας τον ευφάνταστο τρόπο που βρήκε ώστε να βελτιώσει τη διαδικασία λήψης δείγματος για τη διενέργεια rapid test σε πελάτες.

Τρίκαλα

Στην Ινδία είδαμε πρώτη φορά  να γίνονται τα τεστ με αυτό τον τρόπο

«Ο φαρμακοποιός στην Ελλάδα αποτελεί τον πρώτο σταθμό που επισκέπτεται ο ασθενής όταν δεν νιώθει καλά για οδηγίες και κατεύθυνση» τόνισε ο κ. Κουλουρίδας και πρόσθεσε ότι «όλοι οι φαρμακοποιοί συμβάλουμε ώστε να γίνει η καταγραφή των περιστατικών στην Ελλάδα».

Πάντως, ο συγκεκριμένος τρόπος διενέργειας τεστ είναι από τις αρχές της πανδημίας ιδιαίτερα διαδεδομένος σε αρκετές χώρες της Ασίας και κυρίως στην Ινδία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments