Lifestyle

Γιάννης Φλωρινιώτης: Στο νοσοκομείο ξανά ο performer – Κατέρρευσε on air η κόρη του

Γιάννης Φλωρινιώτης: Στο νοσοκομείο ξανά ο performer – Κατέρρευσε on air η κόρη του
Γιάννης Φλωρινιώτης: Οι γιατροί του είπαν ότι δεν κάνει να φύγει από το νοσοκομείο και ότι δεν θα μπορέσει να αντεπεξέλθει λόγω του οξυγόνου του.

Δύσκολες στιγμές περνάει ο Γιάννης Φλωρινιώτης. Ο δημοφιλής τραγουδιστής εισήχθη για δεύτερη φορά στο νοσοκομείο, καθώς αντιμετωπίζει λοίμωξη δευτέρου βαθμού και το οξυγόνο του είναι αρκετά χαμηλό, κόρη του ξεκαθάρισε πως δεν νοσεί από κορωνοϊό ο τραγουδιστής. Γιάννης Φλωρινιώτης

Η κόρη του, Άννα, μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και ξέσπασε σε κλάματα

«Όταν έφτασε στην Κύπρο και πήγε στην πρόβα (για την παράσταση «Νικοτιτανικός»), αισθάνθηκε πόνο στην πλάτη και στο στήθος και δεν μπορούσε να αναπνεύσει. Τον πήγαν στο νοσοκομείο, τον κράτησαν 3 μέρες και υπέγραψε μόνος του να φύγει. Οι γιατροί του είπαν ότι δεν κάνει να φύγει και ότι δεν θα μπορέσει να αντεπεξέλθει. Το οξυγόνο του δεν είναι καλό. Δεν έχει κορωνοϊό έχει λοίμωξη δευτέρου βαθμού. Οι γιατροί τον παρακάλαγαν να μη φύγει. Έλεγε ότι θέλει να πεθάνει πάνω στη σκηνή», είπε χαρακτηριστικά για τον πατέρα της.

Γιάννης ΦλωρινιώτηςΓιάννης Φλωρινιώτης

Σημειώνεται ότι η παράσταση που συμμετέχει αναστέλλεται προσωρινά για λόγους υγείας

«Λάβαμε ενημέρωση από τον παραγωγό Κούλη Κωνσταντίνου, ο οποίος μας λέει ότι αποφασίστηκε από τους καλλιτέχνες και την παραγωγή να ανασταλεί η παράσταση. Επικαλείται κυρίως λόγους υγείας, ένα αναπνευστικό πρόβλημα του κυρίου Φλωρινιώτη. Η κυρία Φιλίνη για προσωπικούς λόγους δεν κατέβηκε καν στην Κύπρο, αλλά και δύο ακόμα άτομα από την παραγωγή. Επικαλείται ότι έπειτα από σύσκεψη μεταξύ τους, αποφασίστηκε από κοινού να ανασταλούν προς το παρόν οι παραστάσεις. Η ανακοίνωση λέει πως όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν, ο Νικοτιτανικός θα επιστρέψει», ανέφερε δημοσιογράφος του Πρωινού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments