Οικονομία

ΤΙKUN Europe: Επένδυση μαμούθ 40 εκατομμυρίων στην Ελλάδα για σκευάσματα φαρμακευτικής κάνναβης

ΤΙKUN Europe: Επένδυση μαμούθ 40 εκατομμυρίων στην Ελλάδα για σκευάσματα φαρμακευτικής κάνναβης
ΤΙKUN Europe: Η TIKUN Europe πρόκειται να προχωρήσει σε επένδυση μαμούθ συνολικού ύψους 40 εκατομμυρίων ευρώ για τη δημιουργία μονάδας σκευασμάτων φαρμακευτικής κάνναβης στην Ελλάδα.

Η TIKUN Europe πρόκειται να προχωρήσει σε επένδυση μαμούθ συνολικού ύψους 40 εκατομμυρίων ευρώ για τη δημιουργία μονάδας σκευασμάτων φαρμακευτικής κάνναβης στην Ελλάδα.

Η μονάδα θα κατασκευαστεί στην Κόρινθο σε ιδιόκτητη έκταση 56.000 τ.μ. Η επένδυση αυτή αναμένεται να δημιουργήσει πάνω από 130 θέσεις εργασίας στην περιοχή.

Τι πρόκειται να δημιουργηθεί

Η παραγωγική εγκατάσταση θα είναι πλήρως καθετοποιημένη, διαθέτοντας τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Ο ρόλος του τμήματος R&D θα είναι καθοριστικός, δεδομένου ότι από το 2022 η φαρμακευτική εταιρεία θα διαθέσει στην ευρωπαϊκή αγορά τη σειρά προϊόντων TIKUN CBD, η ανάπτυξη της οποίας θα γίνει από το τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης της Ελλάδας, ενώ η παραγωγή της θα υλοποιηθεί σε πιστοποιημένο εργοστάσιο της Γαλλίας.

Λίγα λόγια για την Tikun Europe

Η Tikun Europe είναι μια φαρμακευτική εταιρεία που καλλιεργεί, επεξεργάζεται και εμπορεύεται φαρμακευτική κάνναβη σε μία έκταση 56.000τ.μ., 80χλμ δυτικά της Αθήνας, στην Κόρινθο. Η παραγωγική διαδικασία των φαρμακευτικών σκευασμάτων της Τikun Europe, ακολουθεί με συνέπεια τις αρχές Ορθής Παρασκευαστικής Πρακτικής (Good Manufacturing Practices), όπως αυτές ορίζονται από τους πλέον έγκριτους φορείς.  Η βιομηχανική μας μονάδα περιλαμβάνει την καλλιέργεια θερμοκηπίων και τη βιομηχανική επεξεργασία ανθών κάνναβης , για την παραγωγή φαρμακευτικών προϊόντων. Η Tikun Olam Israel παρέχει στην Tikun Europe το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα ενός από τα πιο αξιόπιστα ονόματα στην παγκόσμια βιομηχανία φαρμακευτικής κάνναβης, σε συνδυασμό με εξειδικευμένη τεχνογνωσία και εκτεταμένη κλινική έρευνα. Η εταιρεία εξειδικεύεται στη βελτίωση των θεραπειών των ασθενών, στη δημιουργία ευεξίας και ολιστικά, στην βελτίωση της ποιότητας ζωής. Επιπλέον, η Tikun Europe χρησιμοποιεί αποτελεσματικά την εκτεταμένη βάση δεδομένων θεραπείας με περισσότερους από 30.000 ασθενείς, έτσι ώστε να παρέχει και να αναπτύσσει τα πιο αποτελεσματικά προϊόντα φαρμακευτικής  κάνναβης.

Η  φαρμακευτική κάνναβη της Tikun Europe καλλιεργείται σε state-of-the-art εγκαταστάσεις με υψηλά  πρότυπα ποιότητας, χρησιμοποιώντας βραβευμένες ποικιλίες που έχουν γενετικά τροποποιηθεί έτσι ώστε να μεγιστοποιήσουν την συμπωματική ανακούφιση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments