Ελλάδα

Μαρία Παπάκου: Συγκλονίζει η μαρτυρία της για σεξουαλική κακοποίηση από προπονητή της

Μαρία Παπάκου: Συγκλονίζει η μαρτυρία της για σεξουαλική κακοποίηση από προπονητή της
Ανατριχιαστικά είναι τα όσα αναφέρει η πρώην αθλήτρια της ενόργανης γι' αυτά που φέρεται να βίωσε στα 14 της από προπονητή της

Η πρώην αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής αποκαλύπτει μετά από χρόνια την τραγική της εμπειρία, όταν υπέστη σεξουαλική κακοποίηση σε ηλικία μόλις 14 ετών από τον προπονητή της.

Η Μαρία Παπάκου, περιέγραψε μιλώντας στο Live News, τα όσα σοκαριστικά βίωσε στα χέρια αρχιπροπονητή της Εθνικής ενόργανης.

«Σε ηλικία 14 ετών, άρχισε να απλώνει τα χέρια του στο σώμα μου. Με αγκάλιαζε σφιχτά, προσπαθούσε να με φιλήσει στο στόμα.

Ακουμπούσε τα γεννητικά του όργανα πάνω στα γεννητικά μου όργανα, την ώρα που κάναμε ευλυγισία», εξομολογείται και συγκλονίζει, η Μαρία Παπάκου.

«Το έβλεπαν όλοι οι προπονητές αυτό. Κανένας δεν του είπε μία λέξη, κανένας δεν του έβαλε ένα όριο, ένα στοπ. Συνέβαινε σε πάρα πολλά κορίτσια της Εθνικής Ομάδας. Κι εγώ νόμιζα ότι ήταν μόνο σε μένα».

Το ήξεραν όλοι και κανείς δεν έκανε τίποτα. Ήξεραν όλοι ότι ο αρχιπροπονητής της Εθνικής ομάδας της ενόργανης γυμναστικής κακοποιούσε συστηματικά και παρενοχλούσε σεξουαλικά καθημερινά τις αθλήτριές του, μικρά κοριτσάκια 11, 12 ετών.

Αλλά ούτε ένας, δεν έκανε κάτι για να τις γλυτώσει από τα χέρια του.

«Μετά από πολύ καιρό έτυχε και βρέθηκα με την παλιά μου προπονήτρια και μου έκανε την εξής ερώτηση ‘τελικά ο συγκεκριμένος άνθρωπος σε στρίμωξε; γιατί είχαμε αυτήν την απορία’ και της είπα ‘το ξέρατε όλοι και κανείς δεν έκανε τίποτα’;» είπε μεταξύ άλλων η Μαρία Παπάκου

Η εισαγγελική έρευνα η οποία έχει αρχίσει εδώ και 8 μήνες για τα όσα οι ίδιοι οι αθλητές και αθλήτριες της ενόργανης είχαν δημόσια καταγγείλει, παραμένει ανοιχτή ως και σήμερα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments