Διεθνή

Κολομβία: Τουλάχιστον 17 νεκροί σε μάχες μεταξύ ανταρτών και στρατού

Κολομβία: Τουλάχιστον 17 νεκροί σε μάχες μεταξύ ανταρτών και στρατού
Κολομβία: O δήμαρχος στην Αραουκίτα Ετελίβαρ Τόρες, βγήκε δημόσια και ανακοίνωσε το δυσάρεστο νέο ότι τουλάχιστον 17 άνθρωποι σκοτώθηκαν.

O δήμαρχος στην Αραουκίτα Ετελίβαρ Τόρες, βγήκε δημόσια και ανακοίνωσε το δυσάρεστο νέο ότι τουλάχιστον 17 άνθρωποι σκοτώθηκαν στην Αράουκα, στην ανατολική Κολομβία, κατά τη διάρκεια μαχών. Κολομβία

Κολομβία: Ποιος έχει ευθύνη για τις μάχες και την ανεξέλεγκτη βία

Οι συγκρούσεις πραγματοποιήθηκαν ανάμεσα σε αποστάτες της πρώην οργάνωσης ανταρτών Επαναστατικές Ένοπλες Δυνάμεις της Κολομβίας (FARC) και μέλη του Στρατού Εθνικής Απελευθέρωσης (ELN) κατά τα λεγόμενά του.

Δεν έδωσε στο τηλεοπτικό κοινό περισσότερες λεπτομέρειες

Ξέσπασαν μάχες σε διάφορους τομείς της περιοχής, που γειτονεύει με τη Βενεζουέλα, χθες Κυριακή, δήλωσε ο κ. Τόρες στο τηλεοπτικό δίκτυο Caracol. Επικαλούμενος πληροφορίες κατοίκων της περιοχής, ο αιρετός επισήμανε πως «κάπου 17 άνθρωποι σκοτώθηκαν». Δεν έδωσε στο τηλεοπτικό κοινό περισσότερες λεπτομέρειες.

Κολομβία

Πέρα από την Αραουκίτα, μάχες πραγματοποιήθηκαν επίσης στους δήμους Σαραβένα, Φορτούλ και Τάμε, πρόσθεσε ο δήμαρχος, ζητώντας από τον πρόεδρο Ιβάν Ντούκε να αναλάβει την ευθύνη που του αναλογεί για να σταματήσει η ανεξέλεγκτη βία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments