Lifestyle

Έλλη Τρίγγου: Τα ακατάλληλα γυμνά της Ασημίνας από τις Άγριες Μέλισσες

Έλλη Τρίγγου: Τα ακατάλληλα γυμνά της Ασημίνας από τις Άγριες Μέλισσες
"Η αποστομωτική σεξουαλικότητα της Τρίγγου αναφλέγει την οθόνη", είχε γράψει το Variety

Η Έλλη Τρίγγου πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς σειράς του Αντ1 “Άγριες μέλισσες” δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Εδώ και τρία χρόνια έχει μπει στα σπίτια και τις καρδιές του τηλεοπτικού κοινού ως Ασημίνα και απολαμβάνει την αγάπη του κόσμου σε κάθε της εμφάνιση.

Λίγοι όμως την έχουν δει στην ταινία “Suntan” του Αργύρη Παπαδημητρόπουλου, που γύρισε το 2014, μόλις είχε τελειώσει το πρώτο έτος της δραματικής σχολής του Εθνικού Θεάτρου.

Κεντρικός ήρωας της ταινίας είναι ο Κωστής, ένας 40χρονος γιατρός που βρίσκεται στο μικρό νησί της Αντιπάρου για να αναλάβει την τοπική κλινική. Η ρουτίνα του και ολόκληρη η ζωή του θα αναστατωθούν όταν θα συναντήσει μια παρέα νεαρών τουριστών και θα ερωτευτεί με την 19χρονη Άννα, που υποδύεται η Έλλη Τρίγγου.

«Το “Suntan” είναι μία ταινία για τα σκοτάδια που έχουμε μέσα μας. Και για αυτό και η επιλογή να γυριστεί κάτω από πολύ δυνατό φως. Δηλαδή είναι μία ταινία πολύ λαμπερή, αλλά μιλάει για ό,τι κρύβουμε. Είναι μία ταινία για έναν άντρα και μια παρέα. Είναι μία ταινία για την ανεμελιά ή και για το τέλος της. Είναι μια ταινία για την αθωότητα, ή τη μη-αθωότητα», δήλωνε για την ταινία ο σκηνοθέτης Αργύρης Παπαδημητρόπουλος.

Ερωτικές σκηνές… με ακραίο χιούμορ

Οι κριτική υποδέχτηκε την Έλλη Τρίγγου ως μια νέα “πολλά υποσχόμενη ηθοποιό”. Το Variety είχε αναφερθεί “στην αποστομωτική σεξουαλικότητα της Τρίγγου, που αναφλέγει την οθόνη”.

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει, απαντώντας σε ερώτηση για τις τολμηρές ερωτικές σκηνές που υπάρχουν στην ταινία είχε πει: “Το πιο φυσιολογικό πράγμα που μπορεί να δει κανείς στην Αντίπαρο είναι γυμνά ηλιοκαμένα κορμιά στην πιο διάσημη παραλία γυμνιστών της Ελλάδας από τη δεκαετία του ’60 μέχρι και σήμερα. Αυτό συνδυάστηκε περίφημα με το γεγονός ότι λατρεύω τη θάλασσα και ούτως ή άλλως προτιμώ να την απολαμβάνω απαλλαγμένη από περιττά υφάσματα όταν βρίσκω ευκαιρία. Όσο για τις ερωτικές σκηνές, τις αντιμετωπίσαμε με φροντίδα και ακραίο χιούμορ”.

Πιάστηκαν στα χέρια

Από τα γυρίσματα της ταινίας θυμάται ότι λόγω της πολύωρης έκθεσης στον ήλιο, όλο και κάποιος από το συνεργείο πάθαινε ηλίαση. Επίσης μοιράζεται ένα περιστατικό από ένα νυχτερινό γύρισμα στη ντισκοτέκ της Αντιπάρου: “Φοβερή σουρεάλ εμπειρία ζήσαμε ένα βράδυ στη «La Luna», τη θρυλική ντίσκο του νησιού, όπου γυριζόταν σκηνή με τους ήρωες να τσακώνονται και να πιάνονται στα χέρια. Κάποιοι θαμώνες του μαγαζιού -γιατί ήταν πραγματικοί θαμώνες, δεν χρησιμοποιήσαμε κομπάρσους- νόμιζαν ότι γίνεται πραγματικός καβγάς και θέλησαν να συμμετάσχουν. Ακολούθησε πανδαιμόνιο και χάος που ευτυχώς είχε αίσιο τέλος”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments