Lifestyle

Παύλος Χαϊκάλης: «Επί ενάμιση μήνα διασύρομαι κανονικά στην εκπομπή της Σκορδά»

Παύλος Χαϊκάλης: «Επί ενάμιση μήνα διασύρομαι κανονικά στην εκπομπή της Σκορδά»
Παύλος Χαϊκάλης: «Εγώ λοιπόν έπρεπε να υπερασπιστώ που κυνηγιέμαι και κοροϊδεύομαι για το άντρας παλαιάς κοπής, να το αποδείξω...»

Ο Παύλος Χαϊκάλης παραβρέθηκε στο πλατό της Super Κατερίνα και τοποθετήθηκε στην εκπομπή για τον  εκρηκτικό καβγά που ξέσπασε πριν από λίγες ημέρες ανάμεσα στον ίδιο, τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά. Παύλος Χαϊκάλης

«Επί ενάμισι μήνα θίγομαι και διασύρομαι κανονικά»

«Εγώ λοιπόν έπρεπε να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, που με κυνηγούν και με κοροϊδεύουν για τη φράση άνδρας παλαιάς κοπής, να αποδείξω ότι είμαι άνδρας παλαιάς κοπής. Σέβομαι το ότι ήταν μια γυναίκα. Επί ενάμιση μήνα διασύρομαι στα κανάλια. Δεν πρέπει να απολογηθώ για τον εαυτό μου. Επί ενάμισι μήνα θίγομαι και διασύρομαι κανονικά. Όλη αυτή η γλωσσοφαγιά γιατί πάω να δουλέψω, δεν έχουν τον θεό τους.

Η Φαίη γύρισε και μου είπε για τη φράση παλαιάς κοπής. Για αυτό το ανέβασα για να εξηγήσω κάποια πράγματα» είπε αρχικά ο ηθοποιός.

Στην συνέχεια απευθυνόμενος στην Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε: «Θίγεσαι; Γιατί βγάζεις μια κατηγορία που δεν υπάρχει; Γιατί εγώ πέρυσι είχα βγει στην εκπομπή σου και να εξηγήσω και μου βγάλατε άλλους από δίπλα και μου επιτεθήκατε» κατέληξε ο ηθοποιός.

Παύλος Χαϊκάλης: Λίγα Λόγια για τον ηθοποιό

Έζησε τα παιδικά του χρόνια και πήγε σχολείο στην Πάτρα. Έχει εμφανιστεί στην ταινία Safe Sex, όπως και στις τηλεοπτικές σειρές Δύο Ξένοι, Τα κορίτσια του Μπαμπά, Η Πολυκατοικία, Πενήντα-Πενήντα, Βέρα στο δεξί και στο θεατρικό έργο Ψέμα στο ψέμα με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Επίσης, έπαιξε στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά Οι Συμμαθητές.

Στις εκλογές του 1993 ήταν υποψήφιος βουλευτής με την Πολιτική Άνοιξη. Κατέβηκε στην εκλογική περιφέρεια Αχαΐας λαμβάνοντας 1.006 σταυρούς προτίμησης, κατατασσόμενος στην πέμπτη θέση ανάμεσα στους 11 υποψηφίους του κόμματός του. Παύλος Χαϊκάλης

Στις εκλογές του Μαΐου 2012 εξελέγη βουλευτής με τους Ανεξάρτητους Έλληνες στην εκλογική περιφέρεια Αττικής λαμβάνοντας 18.533 σταυρούς προτίμησης, κατατασσόμενος στην πρώτη θέση ανάμεσα στους 15 υποψηφίους του κόμματός του.Στις εκλογές του Ιουνίου 2012 επανεξελέγη βουλευτής, έχοντας τοποθετηθεί στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου του κόμματός του, πάλι στην περιφέρεια Αττικής.

Στις 2 Μαρτίου 2014 ανακοίνωσε ότι θα ηγηθεί του συνδυασμού «Αττική – Συμμέτοχοι στο Αύριο» στις αυτοδιοικητικές εκλογές για την Περιφέρεια Αττικής υποστηριζόμενος από το Κίνημα Ανεξάρτητοι Έλληνες.

Ανανέωσε τη θητεία του στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015. Στις 18 Ιουλίου 2015 ανέλαβε τη θέση του υφυπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης μέχρι και τις 27 Αυγούστου 2015, όταν παραιτήθηκε η κυβέρνηση Τσίπρα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments