Lifestyle

Survivor spoiler 3/1: Ποιος κερδίζει σήμερα την ασυλία

Survivor spoiler 3/1: Ποιος κερδίζει σήμερα την ασυλία
Survivor spoiler 3/1: Το πρώτο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης για το 2022 έδωσε τη μάχη του για την πρωτιά στην τηλεθέαση, το βράδυ της Κυριακής.

Το πρώτο επεισόδιο του Survivor για το 2022 έδωσε τη μάχη του για την πρωτιά στην τηλεθέαση, το βράδυ της Κυριακής. Απέναντί του είχε μεταξύ άλλων και τη δημοφιλή Γη της Ελιάς. Τι έδειξαν τα μηχανάκια της AGB; Tο Survivor spoiler 3/1 είναι αποκλειστικά εδώ. Survivor spoiler 3/1

Ποιος θα πρέπει να ψηφίσει παίκτη του

Σύμφωνα με την Nielsen, το reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ χτύπησε κόκκινο η τηλεθέαση καθώς έφτασε έως και 21,9%. Στο γενικό σύνολο, το σίριαλ του Mega έμεινε στην κορυφή. Φαίνεται ότι η μυθοπλασία και το παιχνίδι της επιβίωσης κοντράρονται άσχημα.

Οι πρώτες πληροφορίες για το Survivor spoiler 3/1 αναφέρουν ότι την πρώτη ασυλία καταφέρουν να την πάρουν  οι Μαχητές  έπειτα από έναν πολύ δύσκολο στίβο μάχης.  Με αυτή τη συγκυρία οι κόκκινοι θα πρέπει να ψηφίσουν έναν παίκτη τους για αποχώρηση.

Η Ελισάβετ Σπανού μίλησε για την απρόσμενη αποχώρησή της από το Survivor

Τι πρώτες τη δηλώσεις μετά την αποχώρηση της από το Survivor παραχώρησε η Ελισάβετ Σπανού στο Love it. Συγκεκριμένα η τραγουδίστρια είπε: «Δεν το περίμενα καθόλου, ούτε και κανείς από τους συμπαίκτες μου. Ήταν πολύ ξαφνικό. Πίστευα ότι θα φύγει ο Σπύρος, είχε μια υπερβολική σιγουριά πως αν βγει προτεινόμενος, δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει.

Survivor spoiler 3/1

Δε νομίζω ότι ήταν στρατηγική. Να είχε μαζέψει 50.000 κόσμο να τον ψηφίσει; Δεν ξέρω. Ο άνθρωπος φαινόταν πως είχε μια σιγουριά, για αυτό κι αυτοπροτάθηκε» επισήμανε η Ελισάβετ Σπανού.

«Ο Βαλάντης τις πρώτες ημέρες είχε εκδηλώσει την δυσκολία που αντιμετωπίζει κι είπε μπορεί αν μην αντέξει. Οπότε είπαν ας τον ψηφίσουμε. Είναι πολύ αυθεντικός, αληθινός κι εκρηκτικός… Εκεί που τον έβλεπα να καταρρέει, μετά τη νίκη του πήρε φοβερή ψυχολογική ώθηση, ξεπέρασε τους φόβους του κι ένιωθε καλύτερα, για αυτό θεώρησα ότι έπρεπε να μείνει. Ψήφισα τον Γιωρίκα γιατί ήξερα πως δεν πρόκειται να φύγει κι είμαστε φίλοι. Δεν μετανιώνω για ότι κάνω. Έκανα το καλό για έναν άνθρωπο που ένιωθα να έχει αδυναμία» κατέληξε η Ελισάβετ Σπανού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments