Αθλητισμός

Μήτρογλου: Ενδιαφέρον από Καβάλα και Ολυμπιακό Βόλου

Μήτρογλου: Ενδιαφέρον από Καβάλα και Ολυμπιακό Βόλου
Μήτρογλου: Ο πρωήν παίκτης του Ολυμπιακού δέχεται προτάσεις για την μεταγραφή του, τόσο από την Καβάλα, όσο και από τον Ολυμπιακό Βόλου.

Ο Κώστας Μήτρογλου δέχεται προτάσεις για την μεταγραφή του από τον Άρη. Το μέλλον του στους κίτρινους είναι δυσοίωνο και ήδη τα σενάρια για την αποχώρηση του έχουν αρχίσει να πληθαίνουν με εκείνον να πρέπει να αποφασίσει για το ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παίκτης του Άρη δέχεται προτάσεις από ομάδες της Super League 2. Η μία ομάδα που φέρεται να ενδιαφέρεται είναι ο Ολυμπιακός Βόλου, καθώς υπάρχει έντονη φημολογία στο θεσσαλικό κάμπο. Ακόμη, παίζει και το σενάριο για μεταγραφή του στην Καβάλα στην προσπάθειά της να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Κώστας Μήτρογλου: Λίγα λόγια για αυτόν

Ο Κώστας Μήτρογλου είναι Έλληνας διεθνής ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται ως επιθετικός. Σε πολύ μικρή ηλικία μετανάστευσε στη Νόικιρχεν-Φλιν (Neukirchen-Vluyn), μια πόλη 30.000 κατοίκων, κοντά στο Ντούισμπουργκ, στη Γερμανία, όπου και ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις ακαδημίες της Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ.

Από το 2005 έως το 2007 ήταν μέλος της Β’ Ομάδας του Γκλάντμπαχ που συμμετείχε στις μικρές κατηγορίες της Γερμανίας. Το 2007 μετά τις καλές του εμφανίσεις με την εθνική Νέων υπέγραψε συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Έκανε το ντεμπούτο του στις 30 Σεπτεμβρίου 2007, στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη. Κώστας Μήτρογλου

Κατά την πρώτη του χρονιά στην ομάδα, ο Μήτρογλου πέτυχε 4 γκολ σε 12 αγώνες πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός στέφθηκε πρωταθλητής και κυπελλούχος Ελλάδας, ενώ κατέκτησε και το Σούπερ Καπ.

Στις αρχές της επόμενης χρονιάς, τον Σεπτέμβριο, τραυματίστηκε και έμεινε εκτός γηπέδων για δύο μήνες, έως τον Νοέμβριο. Συνολικά στο πρωτάθλημα, ο Μήτρογλου πέτυχε 2 τέρματα σε 7 συμμετοχές ενώ για άλλη μια χρονιά σημείωσε σημαντικά τέρματα στο Κύπελλο. Για δεύτερη συνεχόμενη περίοδο, αναδείχθηκε πρωταθλητής και κυπελλούχος Ελλάδας με τον Ολυμπιακό.

Στις 31 Ιανουαρίου 2014 ανακοινώθηκε η μεταγραφή του στην αγγλική Φούλαμ,έναντι 15,2 εκατομμυρίων ευρώ (12 εκατομμύρια λίρες Αγγλίας), η οποία τότε αποτέλεσε την ακριβότερη μεταγραφή Έλληνα ποδοσφαιριστή όλων των εποχών. Στις 31 Αυγούστου 2014 επέστρεψε στον Ολυμπιακό με τη μορφή δανεισμού για την αγωνιστική περίοδο 2014-15. Ολοκλήρωσε τη χρονιά σημειώνοντας 16 συνολικά γκολ σε 24 συμμετοχές στο πρωτάθλημα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments