Αθλητισμός

Θόδωρος Καρυπίδης: Ένταση με οπαδούς του Παναθηναϊκού

Θόδωρος Καρυπίδης: Ένταση με οπαδούς του Παναθηναϊκού
Θόδωρος Καρυπίδης: Η παρουσία του μεγαλομετόχου του Άρη προκάλεσε τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, με τον πρώτο να φεύγει από το γήπεδο με χειρονομία.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης βρισκόταν στο γήπεδο στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Άρη. Μάλιστα, ο μεγαλομέτοχος των κίτρινων έζησε αρκετά έντονα το παιχνίδι στην Λεωφόρο, καθώς εξέφρασε τις αντιρρήσεις του με τα σφυρίγματα του διαιτητή.

Το θέαμα αυτό έφερε σφοδρή αντίδραση από τον κόσμο των Πρασίνων που βρίσκονταν στο γήπεδο, με τα συνθήματα κατά του να είναι συνεχή. Στο τέλος του αγώνα, ο Θοδωρής Καρυπίδης, φεύγοντας για την φυσούνα, προχώρησε σε μια χειρονομία προς τον κόσμο δείχνοντας πως “θα τα ξαναπούμε”, εννοώντας τους αγώνες για το κύπελλο Ελλάδας.

SUPERLEAGUE 2021-2022 / ΠΑΟ – ΑΡΗΣ (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Παναθηναϊκός-Άρης 2-0: Η ήττα των κίτρινων

Ο Παναθηναϊκός από το ξεκίνημα του αγώνα πήρε την κατοχή της μπάλας, πήγε το παιχνίδι στο χαμηλό τέμπο που προτιμά και στη πρώτη του καλή στιγμή στο παιχνίδι άνοιξε το σκορ στο 14’. Από ωραίο ξεδίπλωμα, ο Βιγιαφάνιες άνοιξε αριστερά στον Χουάνκαρ, η σέντρα του Ισπανού βρήκε τον Αϊτόρ. Η μπάλα κατέληξε ιδανικά στρωμένη στον αμαρκάριστο Παλάσιος στο ύψος της μικρής περιοχής και ο Αργεντινός εξτρέμ με διπλή προσπάθεια νίκησε τον Κουέστα για το 1-0.

Oι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο του αγώνα, καθώς ήταν κερδισμένοι στις περισσότερες προσωπικές μονομαχίες, είχαν καλύτερη κυκλοφορία μπάλας και μέχρι το 37’ και θα μπορούσαν να βρουν και δεύτερο γκολ στις ευκαιρίες των Μακέντα(27’), Λούντκβιστ(36’) και φυσικά στην διπλή φάση με τον Αϊτόρ στο 37᾽, όταν ο Κουέστα έδιωξε εντυπωσιακά την σέντρα-σουτ του Ισπανού και στην συνέχεια ο Παλάσιος από πολύ κοντά έστειλε την μπάλα άουτ.

Ο Άρης μετά την διπλή χαμένη ευκαιρία του Παναθηναϊκού είχε σχεδόν ένα δεκάλεπτο υπεροχής και θα μπορούσε στο 40’ να φέρει το ματς στα ίσια αλλά η κεφαλιά του Μπεναλουάν μετά την εκτέλεση κόρνερ του Ιτούρμπε τράνταξε το δοκάρι του Μπρινιόλι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments