Lifestyle

Βάσια Τριφύλλη: «Είναι κατάπτυστοι που έφυγαν από το θέατρο για να μπουν σε reality»

Βάσια Τριφύλλη: «Είναι κατάπτυστοι που έφυγαν από το θέατρο για να μπουν σε reality»
Βάσια Τριφύλλη: «Έπαιρνα πολύ καλά λεφτά, εξού και το σπίτι, αυτό εδώ είναι το «Ραντεβού στα τυφλά», με τον τρόπο μου διεκδικούσα τα οικονομικά μου».

Η Βάσια Τριφύλλη παραχώρησε συνέντευξη στο Mega Καλημέρα και την Ελένη Μουστάκη και αναφέρθηκε για όλες τις πτυχές της ζωής της.  Για τα χρήματα που πήρε από το Ραντεβού στα Τυφλά, είπε: «Έπαιρνα πολύ καλά λεφτά, εξού και το σπίτι. Αυτό εδώ είναι το «Ραντεβού στα τυφλά». Με τον τρόπο μου διεκδικούσα τα οικονομικά μου». Βάσια Τριφύλλη

«Ο πατέρας μου όταν έμαθε ότι θα γίνω ηθοποιός, έπαθε το πρώτο έμφραγμα», αποκάλυψε η Βάσια Τριφύλλη και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Μου είχαν προτείνει να κάνω εκπομπές με συνεντεύξεις πολλές φορές. Καβάλησαν οι ημερομηνίες και δεν το έκανα».

Βάσια Τριφύλλη: «Εμείς συνήθως κάναμε το αντίστροφο, φεύγαμε από τα τηλεοπτικά για να είμαστε πιστοί στο θέατρο»

«Δεν μου αρέσει καθόλου που έφυγαν από παραστάσεις που είχαν ήδη ξεκινήσει. Δεν τους ξέρω ποιοι είναι αυτοί, αλλά όποιοι κι αν είναι, είναι κατάπτυστοι. Εμείς συνήθως κάναμε το αντίστροφο, φεύγαμε από τα τηλεοπτικά για να είμαστε πιστοί στο θέατρο», καταλήγει  η Βάσια Τριφύλλη για τους ηθοποιούς που άφησαν το θέατρο για να μπουν σε reality.

Βάσια Τριφύλλη: Λίγα λόγια για την ηθοποιό

Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου (1969). Η πρώτη της εμφάνιση έγινε με το θίασο των Κώστα Βουτσά – Μάρως Κοντού – Νίκου Ρίζου (1969 – 1970). Στον κινηματογράφο έκανε την πρώτη της εμφάνιση το 1970 με την ταινία Ο δασκαλάκος ήταν λεβεντιά. Είχε συμμετοχές σε ταινίες στο πλευρό του Θανάση Βέγγου, όπως: Ο παλαβός κόσμος του Θανάση, Ο φαλακρός μαθητής κ.ά. Χάρισε τη φωνή της στη μεταγλώττιση της σειράς κινουμένων σχεδίων Μάγια η μέλισσα. Είναι, επίσης, η ελληνική φωνή της Γκλεν Κλόουζ ως Κρουέλλα Ντε Βιλ, στις ταινίες Τα 101 Σκυλιά της Δαλματίας (1996) & Τα 102 Σκυλιά της Δαλματίας (2000). Αξέχαστη θα μείνει η συμμετοχή της στους Αυθαίρετους (1989).

Βάσια Τριφύλλη

Έχει παρουσιάσει με αρκετά μεγάλη επιτυχία, διάφορα τηλεπαιχνίδια, με κυριότερο το Ραντεβού στα τυφλά. Έχει τιμηθεί με το έπαθλο Παναθήναια για την προσφορά της στην επιθεώρηση την περίοδο 2000 – 2002. Είναι δημοτική σύμβουλος Αθηναίων. Συμμετείχε στον τρίτο κύκλο του Dancing with the stars όπου κατέκτησε την όγδοη θέση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments